Libro de visitas (385 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : JORDI SAGISTRA (SANT POL DE MAR) (09-01-2011)
Com sempre els germans Ribas-Mora ens sorprenen amb la seva especial felicitació.
Les vostres paraules ens arriben al fons del cor i una espurna de nostálgia es desperta en nosaltres al recordar els bons i dolços moments passats a la GRANJA MORA.

Quant venim a Girona, inconscientment les nostres pases s'encaminan cap allá...........

Sembla que tot hagi de ser igual: el só de les sardanes tot just obrir la porta, la Mª Carme enfeinada darrera la barra servint als amics que s'acosten al voltant d'ella, en Raimon treien el cap al fons de la cuina, la barreja d'olors dolços i salats. el caliu que s'hi respira i sobretot la sensació d'arribar una mica a casa !

Amb els millors dessitjos per aquest any que comença, rebeu una forta abraçada des de la vora del mar.

MONSERRAT,JORDI i FILLS


Autor : Mercè Vila Soler (07-01-2011)
Benvolgut Rei Baltasar,

Gràcies per haver-me portat la teva amistat, gràcies també per ser al costat de la Mª Carme que tant ens estimem els de casa i sobretot gràcies Rei Baltasar, per haver fet feliços quan cabalgaves amb la teva carroça pels carrers de Girona, a tants i tants nens i nenes de la meva ciutat que en els seu moment et vàrem mirar amb ulls de il·lusió, i que ara ensenyem a viure als nostres fills,

La màgia que només vosaltres podeu regalar a canvi tant sols d'un somriure. Gràcies per ser com ets, moltíssimes felicitats i segueix regalant-nos el millor de tú com fins ara. Petons!!


Autor : clareta (07-01-2011)
MOLTES FELICITATS RAIMON
¡AVUI LA GENT DE LA BOTIGUETA ANEM A SOPAR HI AIXACAREM UNA COPA EN HONOR TEU.
UN PETO


Autor : Mercè Vila Soler (01-01-2011)
Estimats nens Mora,


Que aquest any que acaba de començar sigui definitiu per portar-vos salut, alegria i molta pau a les vostres vides, que continueu tinguent un munt d'amics que us estimen i que em deixeu un any més, formar part d'aquets grup tant formidable i bó i que us agraieix el que feu per nosaltres.

La vostra amistat no té preu!!!

!Bon any, i molts petons!!!


Autor : Centraleta de Girona del Hospital.J. TRUETA (31-12-2010)
Hola, Carme i Raimon

Tot el personal de la Centraleta estem molt agraïts que t'hagis recordat de nosaltres i ens hagis enviat aquesta felicitació tan original que, certament, ens ha agradat molt.

I és que,, en realitat has estat la única persona que s'ha recordat de nosaltres en aquestes dates que que també ens toca esta al peu del canó, com vulgar-ment se sol dir.

Tot el personal de la Centraleta us desitgem que paseu unes molt bones Festes i una sortida i entrada d'any. I si aquest 2011 que ara estrenarem sigui millor per tothom!!!!!!!!!!!!

El personal de la Centraleta


Autor : Dolors Fàbregas ( GIRONA) (14-12-2010)
Hola Raimon i Ma. Carme,

Acabo de llegir la carta de felicitació que li has fet a l'Isaac, jo només el conec a través de la meva filla, però et puc dir que en tinc la mateixa opinió que tu d'ell, que sempre està a punt d'ajudar als altres, que no té mai un no per ningú.

Jo aquests dies estic amb el tió i els Reis, quin tràfec, i això que només tinc un net.
Espero que vosaltres estigueu be i desitjo que passeu unes bones festes de Nadal, sobretot de salut.

Una abraçada ben forta,

Dolors


Autor : Pol Rodríguez (BARCELONA) (06-12-2010)
Soc de Barcelona i mai he estat a la GRANJA MORA ,

però llegir aquest tros d'historia m'ha fet desitjar haver-hi estar, a la vegada que em dona la sensació d'haver compartit una petita part de les emocions vinculades).

Gràcies per mantenir viva la historia.


Autor : ALBINA VARÉS ( GIRONA ) (05-12-2010)
Hola Mª Carme i Raimon

He llegit l'article del Diari de Girona i m'ha agradat molt. Tu sempre tant reivindicativa i al mateix temps sempre tens unes paraules amables carregades de sentiments per les persones que ja no hi sont hi que han fet alguna cosa per GIRONA.

Segueix així i endevant. Cartes als diaris o articles com aquest de Fires, es el que fa falta per fer memòria a tots els que la perden tan facilment.

El dia 16 de Desembre, m'ha demanat fer una xerrada al Museu d'Història sobre la relació i vinculació del meu pare i d'en Carles Vivo,Pots imaginar que en fa molta il.lusió, i que m'agradaria que us trobessi-ho bè per poder assistir.

Demà me'n vaig a París ( si els controladors aeris, m'ho permeten) i passaré aquets dies.

Una abraçada per tots dos de la vostra amiga
Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net