Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Centraleta de Girona del Hospital.J. TRUETA (31-12-2010)
Hola, Carme i Raimon

Tot el personal de la Centraleta estem molt agraïts que t'hagis recordat de nosaltres i ens hagis enviat aquesta felicitació tan original que, certament, ens ha agradat molt.

I és que,, en realitat has estat la única persona que s'ha recordat de nosaltres en aquestes dates que que també ens toca esta al peu del canó, com vulgar-ment se sol dir.

Tot el personal de la Centraleta us desitgem que paseu unes molt bones Festes i una sortida i entrada d'any. I si aquest 2011 que ara estrenarem sigui millor per tothom!!!!!!!!!!!!

El personal de la Centraleta


Autor : Dolors Fàbregas ( GIRONA) (14-12-2010)
Hola Raimon i Ma. Carme,

Acabo de llegir la carta de felicitació que li has fet a l'Isaac, jo només el conec a través de la meva filla, però et puc dir que en tinc la mateixa opinió que tu d'ell, que sempre està a punt d'ajudar als altres, que no té mai un no per ningú.

Jo aquests dies estic amb el tió i els Reis, quin tràfec, i això que només tinc un net.
Espero que vosaltres estigueu be i desitjo que passeu unes bones festes de Nadal, sobretot de salut.

Una abraçada ben forta,

Dolors


Autor : Pol Rodríguez (BARCELONA) (06-12-2010)
Soc de Barcelona i mai he estat a la GRANJA MORA ,

però llegir aquest tros d'historia m'ha fet desitjar haver-hi estar, a la vegada que em dona la sensació d'haver compartit una petita part de les emocions vinculades).

Gràcies per mantenir viva la historia.


Autor : ALBINA VARÉS ( GIRONA ) (05-12-2010)
Hola Mª Carme i Raimon

He llegit l'article del Diari de Girona i m'ha agradat molt. Tu sempre tant reivindicativa i al mateix temps sempre tens unes paraules amables carregades de sentiments per les persones que ja no hi sont hi que han fet alguna cosa per GIRONA.

Segueix així i endevant. Cartes als diaris o articles com aquest de Fires, es el que fa falta per fer memòria a tots els que la perden tan facilment.

El dia 16 de Desembre, m'ha demanat fer una xerrada al Museu d'Història sobre la relació i vinculació del meu pare i d'en Carles Vivo,Pots imaginar que en fa molta il.lusió, i que m'agradaria que us trobessi-ho bè per poder assistir.

Demà me'n vaig a París ( si els controladors aeris, m'ho permeten) i passaré aquets dies.

Una abraçada per tots dos de la vostra amiga
Autor : Mireia Mallol ( BARCELONA ) (15-11-2010)
HOLA BONICA!

Justament aquesta setmana vaig pensar en tu....mira com són les coses! Perqué feia dies que no sabia res i ara no veig la mai la Sara i no puc saber coses de vosaltres.

La veritat és que jo també us trobo a faltar Carme, així com les nits que compartiem, però no sempre es pot tenir el que un vol així que el millor és saber endolçar la vida amb les persones que et vas trobant pel camí.

Sápigues que el vostre missatge, el teu i del Raimon, avui m'han endolçat el dia!

Gràcies per ser com ets i per com saps fer feliços als que t'envolten, Carme!

Un petó!!!!!


Autor : Mercè Vila Soler (GIRONA) (08-10-2010)
Estimats nens Mora,

Ara que encetem l'Octubre, mes de contrastos al clima de la Girona que estimem i també de contrastos en els vostres records, voldria dir-vos que aquests 71 anys que han passat des que en Joan i la Pilar, els vostres pares, van obrir la Granja al cor del Barri Vell i dels 8 anys que fa que no sou rere el taulell de casa vostre, tot aquest temps com dic, ha servit per fer crèixer amb més força que mai l'admiració , la estima i el bon record cap a vosaltres i tot el que heu significat per a la història viva de la nostre ciutat petita i delicada.

Si les parets de la GRANJA MORA podéssin parlar, serien testimoniatge de grans amors que començàven, de casoris que els consolidàven i de bateixos que celebràven la crida a la vida de centenars de gironins que arribàven a aquets mon, després venien els aniversaris, les festes i un munt de celebracions per festejar que érem vius i formàvem part de la societat.

Tot el vostre treball i el dels pares, segueix viu entre nosaltres i fen un record inborrable del vostre pas per la nostra ciutat i per les nostres vides. Mª Carme i Raimon, ara mateix, sabeu més que ningu del patiment que significa l'acostament de les Fires i la Diada de Tot Sants i no poder estar al peu del canó com abans, però, la emprenta i el pòsit que heu deixat al carrer de la Cort Reial és immortal igual que el carinyo i la amistat que sempre sentirem plegats.

Gràcies de tot cor per els bons moments i per deixar-nos gaudir i compartir un bocí de la vida!.

Un Petonàs ben fort!!!

Mercè


Autor : susana (29-09-2010)
Hola MªCarmen y Raimon

Por casualidad ayer en vuestro rincon en internet (soy una novata) me emocione leyendo vuestra historia, oi las preciosas canciones y imprimi alguna de vuestras recetas para poderselas hacer a mis dos hijas .

Asi como muchas otras personas haremos que no se pierda la memoria de GRANJA MORA por que como en un cuento se lo iré contando por las noches a mis hijas para que a la vez valoren la suerte que hoy en dia tienen y sepan que no siempre ha sido asi ,a la vez prepararemos vuestras recetas en vacaciones y espero que asi siempre quede un recuerdo de todos vosotros...

Muchas gracias por haberlo compartido con todo el mundo pues son recetas sencillas y faciles de hacer...
desde Madrid gracias y salud.

Susana


Autor : Mercè Vila Soler (19-09-2010)
Estimada Mª Carme,

Felicitats per haver escrit una carta tant preciosa per en Raimon, només una persona de gran cor i sensible com sé que ets tú, pot escriure d'aquesta manera tant especial i sentida.

Has fet que el dia del seu aniversari hagi estat plenament bonic i emocionant, n'estic segura. Mª Carme, no canviis mai, mai ,mai!!

Un petonàs fortíssim.

Mercè


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net