Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : xapulina MERCE VILA ( GIRONA) (15-01-2013)
Hola Mª Carme i Raimon, he vist l’escrit del 50è aniversari dels salons. Gràcies per escriure amb tant d’amor i tanta gratitud.

Potser el nostre devia ser dels últims si no l’últim casament que es va fer, ja m’agradaria tenir l’honor d’haver tancat una llista d’esdeveniments tant llarga!!.

De les persones que nombres, en Bonancia, que era periodista vivia molt a prop de casa meva i ens coneixíem molt amb la seva dona la Dolors, cre que es deia, i amb Mn. Teixidor, la meva mare sí que el coneixia i a més, era germà del flequer del barri de St. Narcís, en Joan, just també davant de casa meva però per la part del pati. Encara recordo els estius passejar a la fresca i veure per unes finestres, com pujaven per una cinta els panets de Viena mig fets i olorar-ne la seva flaire.

El meu avi també els havia conegut perquè també eren d’Amer come ll. Ja veus que d’una manera o altra, estem lligat a la desapereguda Granja MORA,

Una abraçada i gràcies una vegada més.Autor : mercè vila (07-01-2013)
Raimon, moltes felicitats!. És el primer que faig avui només de llevar-me, enviar-te a tu i a la Mª Carme totes les meves felicitacions en un dia com el d'avui.

Malgrat que les coses no són del tot bones, tant de bo els desitjos es facin realitat i puguis gaudir del millor al costat de la nena Mora.

Una abraçada super forta per a tots dos i en especial al millor rei negre de Girona. Mils
gràcies i per molts anys hi hagi un Raimon com tu.


Autor : clareta (26-12-2012)
LA RIQUESA DE LAS PERSONAS ESTA EN LA QUALITAT DE LAS SEVAS AMISTATS. GRACIAS PER FORMAR PART DE LA MEVA FORTUNA. ¡BON NADAL¡


Autor : Carmela Cusi ( FIGUERES ) (02-12-2012)
No he pogut evitar enviar-la a tots dos perquè no us baralleu.Se que us agradarà .Ara que han posat els jutjats nous a la placa de toros he descobert un nou plaer anar d'un jutjat al'altre trepitjant i fent música amb les fulles de terra

.En fi com una criatura però es un regal del cel .Abans quan anava a L'Audiencia pujava anava a la portà dels Apòstols x entrar a la catedral i baixar les escales x entrar desde allà a l'Audiencia .a vegades si hi habia sort inclús cantaven els canonges .una altre enamorada de Girona ,com vosaltres Raimon i Mª Carme.

Una forta abraçada


Autor : JORDI REGENCÓS I VILÁ (GIRONA) (29-10-2012)
Va sortir al Diari de Girona 29/10/2012
A la M. Carme Ribas i Mora.
Jordi Regincós i Vilà. girona.

M. Carme, fa molt temps que et vull escriure. Els teus últims articles rememorant les inundacions de l´any 1962 i felicitant la Sra. Teixidor (ha complert 100 anys), han fet que jo decideixi posar-me en contacte amb tu.

Sóc en Jordi Regincós i Vilà, nascut al carrer de la Barca, núm. 25 fa 80 anys! Els meus avis tenien una lleteria, Ca la Sisa. Van vendre llet ¬to¬ta la vida, així com els meus pares, Narcís i Rossita, que seguiren el negoci familiar. Als inicis venien la de les pròpies vaques, posteriorment la que portaven les pageses de Sant Daniel i que nosaltres repartíem per les cases amb unes marranxes i mesures. Més tard, la llet procedir de la Central Lletera de Giro¬na, utilitzant ampolles de vidre i fi¬nalment bosses de plàstic. És en a¬questa època quan ens coneixíem amb els teus pares, tu i el teu ger¬mà.

Nosaltres patírem molt les inundacions, sobretot les de 1940, però també les de 1962 encara que, sortosament, en aquestes últimes no arribà l´aigua a casa. El 1940, tant la nostra vivenda com la botigues quedaren negades. Tot el que no es va poder treure es perdé.

Recordo quan el meu pare i jo ve¬níem a buscar llet a casa teva, sem¬pre que no en teníem prou per a alguns clients. Guardo també en la meva memòria el vostre tracte a¬fec¬tuós, la vostra col•laboració en tot moment, els vostres matons en a¬que¬lles copes de fang i les vostres magdalenes, que venia a buscar el meu germà Jaume, més petit que jo. Fa molts anys que la lleteria del carrer de la Barca no existeix, fins i tot la casa on vaig néixer fou enderrocada, continua a continuació la 2ª part !!!.


Autor : JORDI REGENCóS I VILá (GIRONA) (29-10-2012)
SEGONA PART DE LA CARTA D'AQUEST AMIC.

Tot el barri ha canviat molt i molt positivament, ho reconec.

A tu, M.Carme la mort dels teus pares (al cel siguin) l més tard tancar la granja, han mercat la teva vida.Malgrat això no t'has oblidat mai dels vostres familiars i amics, molt especialment els de l'enyorat i volgut Barri Vell.Bé jo vaig acabant.

T'escric solament per agrair-te tots els teus articles parlant dels estimats manaies, recordant els aiguats, explicant-nos fets ocorreguts al Barri Vell, acomiadant amics veïns, coneguts... Que per molts anys segueixis amb aquest escrits.... i que jo els pugui llegir!

Desconec la teva edad, M.Carme, tu ja saps la meva per tant no sé si podré escriure quelcom en un altre moment i, com que vull i m'agrada fer-ho essent vius tots dos, penso que ara és el moment més adient.....


Autor : Carmela Cusi ( FIGUERES ) (25-10-2012)
Raimon i Mª Carme, que tingue unes bones Fires de Sant Narcís.

Carme has de fer un llibre que es podria dir els gironins que ens falten o que estan al cel, o un titol + bonic ?

Peró amb el recull dels teus obituaris, son molt bonics i son retalls d'histories moltes vegades de persones senzilles que ningu hauria escrit sobre elles i que tenim la sort de saber com han sigut a l'hora que dibuixes un paisatge i un sentir que portem a dins.

Aixó es el que resta. Un petó i endevant.

Carmela


Autor : LLuís Palahí i Xargay (San Feliu de Guixols) (04-10-2012)
A Girona hi ha una veritable ciutadana
04/10/12 02:00 - LLUÍS PALAHÍ I XARGAY
Notícies de ...
• Sant Feliu de Guíxols
• Girona
Ja fa força anys, a la dècada dels cinquanta del passat segle, un servidor havia de traslladar-se a Girona amb freqüència, ja que l'empresa on treballava em feia anar a liquidar impostos, gestions amb la Seguretat Social i altres motius. Em desplaçava amb el cotxe d'en Vila i tornava amb l'enyorat tren de Sant Feliu.

El primer que feia en arribar era anar a esmorzar i en aquesta tasca vaig descobrir la Granja Mora, on era molt ben atès i on disposaven de gran varietat de menges i begudes, tot de bona qualitat. Moltes vegades hi trobava la filla dels grangers, una joveneta bonica i espavilada, que valia un Perú.

Actualment, llegint diàriament aquest diari, ensopego bastant sovint amb aquella, ara ja gran, Maria Carme, que escriu al periòdic sempre que es produeix la defunció d'una persona de la seva coneixença, generalment habitant del Barri Vell, on estava situada la granja.
Tal dedicació vers aquest barri gironí de tanta història denota que la Maria Carme és una ciutadana que estima molt el barri on ha viscut i també les persones que hi residien.

Rep, benvolguda gironina, l'expressió de la meva felicitació i la meva admiració sincera. Per molts anys.

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)
Darrera actualització ( Dijous, 4 d'octubre del 2012 02:00 )
Va sortir al Punt DiariArchivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net