Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : JOANA QUINTANAS , GIRONA (09-10-2004)
Com que avui he recordat que dissabte és un ANIVERSARI i és molt posible que no sigui a Girona és per això que deixo aquest missatge perquè el dia 9, si obriu l'ordinador, us trobeu el meu .
PER MOLTS ANYS !!!!!!!!!!!!!!!!


Autor : ALBINA,SILVIA,ANNA,JOANA GIRONA (09-10-2004)
Record nostàlgic a la " Granja Mora ",

Per molts anys i felicitats
nosaltres no hem oblidat
les vostres dolçes coses
les belles i agradables hores
que passarem al costat
de suïssos i entrepans
en companyia de dos germans
tan amics i tan humans
que feien, amb l'esmorzar,
que tot fos més fàcil de passar
9 d'octubre 2004


Autor : Ma.Asunción Arencibia Toledo , VILANOVA I GELTRU (22-09-2004)
Los libros,los pins y todo lo demás que nos habeís enviado hablan de la gran
calidad humana vuestra,gente como vosotros hay pocos y Girona debe estar
orgullosa de tener ciudadanos como vosotros,siempre estareís presente en nuestro corazón y ya sabeís donde teneís unos amigos que os aprecian de verdad.


Autor : Carles Maria Gri , Abadia de Monserrat ( Girona) (12-09-2004)
Benvolguda Maria Carme.
Una paraula de felicitació i una altra d'agraïment en motiu del teu llibre sobre el teu pare. Ell fa viure coses entranyables i fa desvetllar en el cor els sentiments més nobles d'amor i germanor. Es un misatje profétic, que el nostre mon necesita, ja que té una coerencia profunda de germanor, de sentit de familia, d'esperança i de tendresa, Els teus escrits són llum d'estimació i de pau.
Records i una forta abraçada per en Raimon . Sempre vostre per tot.
Carles Maria Gri


Autor : Mª Angeles de Santiago Mayor (Avila-Girona) (11-09-2004)
MI PADRE PADECIA LA ENFERMEDAD DE ALZHEIMER.
Es la segunda vez que leo el libro de Mª Carmen y es la segunda vez que me emociono.Describe con una ternura y tanto amor hacia la figura de su padre, no juzgare este libro como profesional, aunque si me atreveria a pedir a todo el personal sanitario y que esta al cuidado de este tipo de enfermos que no dejen de leerlo. Aparte de ser una historia clinica real es una verdadera historia de amor. Amor de dos hijos y una esposa que se entregan en cuerpo y alma hacia la persona que tanto los quiso y que al final de su vida ve compensado esa entrega. Estoy segura que desde el cielo donde ahora esta con vuestra madre se tienen que sentir la pareja mas orgullosa.Realmente yo estoy convencida que este tipo de enfremos algo sienten no soy medico, pero he vivido casos que lo confirman. La fase final es la mas triste, fundamentalmente para la familia. pero al principio es fundamental que se sientan en su propio habitat, que no se les cambie de gente, de lugar, que como bien dice la autora los fallos y despistes se vivan con normalidad.
Yo siempre llevo conmigo las Bienaventuranzas del Anciano, que triste despues de toda una vida de entrega y sacrificio verte en un lugar desconocido, con continuos cambios de personas, que por muy profesionales no dejan de ser desconocidos.
Gracias Mª Carmen mes has hecho ver que a pesar de todas las cosas no voy descaminada. que por supuesto seguire queriendo a los enfermos aunque esto digan que es ser conflictiva.
Carta publicada en el Diario de Avila


Autor : LLUIS PERMANYER ( BARCELONA ) (10-09-2004)
Benvolguda Maria Carme,
M'ha fet molta il-lusió de rebre aquest paquet tan ben nodrit.No cal dir que he sentit una certa nostálgia en veure les fotografies de la Granja, amb tota la familia... M'ha sorprès adonar-me de l'activitat cívica que desenvolupes amb tanta generositat i t'animo a que segueixis en aquesta tasca i en la literària, ja que tot aixó contribuiex a conservar la memòria col-lectiva. El llibre dedicat al pare és un testimoni exemplar.

Apart m'ha entristit molt la notícia del tancament. Espero que el suport de la gent que us estima faci posible la continuitat de la Granja Mora, que ja es part de la història de la ciutat.

Molts records per teu germà i rebeu l'abraçada del vostre amic.
LLuis Permanyer


Autor : Jordi Pujol ( BARCELONA ) (09-09-2004)
Benvolguts amics:

Li agraeixo que m'hagi fet conèixer que la Granja Mora té una pàgina web. Si que em plauria de tornar a Girona per recordar aquells vells temps que tinc gravats a la memòria i refermar l'amistat amb vostès.

Ben cordialment.
Jordi Pujol


Autor : Lourdes Mendoza ( GIRONA ) (08-09-2004)
Hola Mª Carme i Raimon.
Aquest mes d'agost he tingut temps de llegir el llibre que tan amablement tu Mª Carme vares tenir la gentilesa de regalar-me "El meu pare patia la malaltia d'Alzeimer".
Abans de llegir aquest llibre ja sabia que ereu dues persones meravelloses i ara no tinc calificatiu per dir-vos.
El llibre m'ha deixat impresionada. El que vareu fer per els vostres pares, aquestes dues persones que tant estimave-ho i que continueu estimant. Teniu un cor tant gran, que no hi ha paraules per dir.
Ús desitjo tot el millor i m'agradaria de tot cor que ús recuperesiu de les vostres doléncies. Una fortíssima abraçada.


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net