Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : CARME GARCIA SOLÉS ( ARENYS DE MAR ) (09-02-2013)
M'ha fet molta il.lusió contactar amb vosaltres.

Suposo que la que s'adreça a mi és la mare del Raimon, que deu ser la Carme Mora que estava a la granja i la que surt a la foto del Xavi, oi que si? , si no aclariu-me-ho.

CARME la de la foto es la meva germana Carme aclarit!!!!!!!!!!!!!Autor : CARME GARCIA SOLÉS ( ARENYS DE MAR ) (09-02-2013)
(perdona he piitjat l'intro). D'entrada cal dir que sóc mestra i he estat mestra d'en Xavi al que m'uneix una bona amistat. Vaig estudiar a les Escolàpies i per això de camí a l'internat la granja era parada obligatòria.

Per altra banda els meus dos primers fills vam batejar-los al Mercadal i el berenar familiar el vam fer al saló de dalt .

El meu marit també va fer una bona amistat amb tu en estades a Girona quan feia cursos de reciclatge i m'acompanyava o quan fent de comercial de metal.lurgia feia parades aquí. També bona part de la meva família viu aquí.

A qué coneixeu l'Emili Garcia que era professor del conservatori i tenia la botiga Musical Eiximenis?,és el meu germà gran. Per avui ja n'hi ha prou .Fins a la propera i si veniu mai a Arenys de Mar m'aviseu.
Una abraçada.


Autor : CALAIA ( GIRONA ) (06-02-2013)
Hola Carme i Raimon, m'ha fet molta il.lusió que us hagiu recordat del meu sant.

Us recordem sovint i sou un referent molt important per la ciutat de Girona. En Jan i en Nil aviat cumpliran 5 i 8 anys i de moment són molt bons nens i simpàtics i alegres.

Que tal esteu en el nou domicili?.Us desitjo molta felicitat i salut.

Una braçada,Autor : Dolors Fàbregas (20-01-2013)
Benvolguts M. Carme i Raimon,
He vist l'escrit al diari de celebració del 50è aniversari de la Granja Mora. En primer lloc moltes felicitats.

Per mi la Granja Mora ha representat la meva joventut, recordo els diumenges que sortint del cine i anàvem a prendre una coca-cola, llavors varen venir les diades de sant Tomàs, patró dels estudiants, !quines festasses!, dies abans ja veníem a casa vostre a fer l'encàrrec per venir a esmorzar, ja que si no ho fèies amb temps no s'hi cabia.

I quins esmorzars, el suís, el crosant, el cacaolat, sempre demanava el mateix.

Maria Carme, ja saps que per a mi el suís era irresistible, encara després dels anys, de tant en tant quant venia a casa vostra, en tenia de prendre un perquè això era glòria.

A casa també de vegades el faig, amb la vostra recepta, per recordar vells temps.

Una abraçada molt forta a tots dos i cuideu-se molt.

DolorsAutor : Lluis Jerez (GIRONA) (16-01-2013)
FELICITATS PEL 50º ANIVERSARI DELS SALONS DE LA GRANJA I 10 ANYS DEL SEU TANCAMENT

M’he assabentat per la premsa amb el vostre escrit, que s’ha complert el 50è aniversari de l’obertura de la Granja Mora, felicitats llàstima que es perdés un dels lloc més emblemàtics de la nostra ciutat on tantes famílies d’una manera o d’altre hi varen passar.

Felicitats per tot el que vareu-ho fer, sempre hi serà a la historia de Girona.

Felicitats !!!

Lluís Jerez i Rosa Serra,Autor : xapulina MERCE VILA ( GIRONA) (15-01-2013)
Hola Mª Carme i Raimon, he vist l’escrit del 50è aniversari dels salons. Gràcies per escriure amb tant d’amor i tanta gratitud.

Potser el nostre devia ser dels últims si no l’últim casament que es va fer, ja m’agradaria tenir l’honor d’haver tancat una llista d’esdeveniments tant llarga!!.

De les persones que nombres, en Bonancia, que era periodista vivia molt a prop de casa meva i ens coneixíem molt amb la seva dona la Dolors, cre que es deia, i amb Mn. Teixidor, la meva mare sí que el coneixia i a més, era germà del flequer del barri de St. Narcís, en Joan, just també davant de casa meva però per la part del pati. Encara recordo els estius passejar a la fresca i veure per unes finestres, com pujaven per una cinta els panets de Viena mig fets i olorar-ne la seva flaire.

El meu avi també els havia conegut perquè també eren d’Amer come ll. Ja veus que d’una manera o altra, estem lligat a la desapereguda Granja MORA,

Una abraçada i gràcies una vegada més.Autor : mercè vila (07-01-2013)
Raimon, moltes felicitats!. És el primer que faig avui només de llevar-me, enviar-te a tu i a la Mª Carme totes les meves felicitacions en un dia com el d'avui.

Malgrat que les coses no són del tot bones, tant de bo els desitjos es facin realitat i puguis gaudir del millor al costat de la nena Mora.

Una abraçada super forta per a tots dos i en especial al millor rei negre de Girona. Mils
gràcies i per molts anys hi hagi un Raimon com tu.


Autor : clareta (26-12-2012)
LA RIQUESA DE LAS PERSONAS ESTA EN LA QUALITAT DE LAS SEVAS AMISTATS. GRACIAS PER FORMAR PART DE LA MEVA FORTUNA. ¡BON NADAL¡


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net