Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Ramon Carbo-Dorca (GIRONA) Belgica (10-04-2006)
Si des de l'exili
on reb
records dels amics:
postals, fotos, retalls...
Els ulls
que ja no saben
mirar els cel blau,
el mar nostre,...
miren endins
de l'ànima i troben
sempre amistat.

Ramon Carbo-Dorca
Abril 2006


Autor : Francisco-Javier BARBERO DUQUE ( MADRID) (10-04-2006)
Queridos Ma. Carmen y Raimon

Sinceras gracias por vuestro atento correo.

Aquí, al otro lado de la frontera, el tiempo es despejado en apariencia, la temperatura es alta a pesar de las fuertes lluvias de la semana pasada. Todo indica que es una apacible calma previa a un inmenso aguacero que borrará cualquier huella dejada en el camino. No parece que podamos ver un certero horizonte. Mis mejores deseos para los próximos dias de Semana Santa.

Un fuerte abrazo,

Francisco-Javier


Autor : Maria Baró Ministral ( GIRONA) i (MEXICO ) (10-04-2006)
QUE MACO.... quin record més bonic i he pogut sentir a la distancia i a tans kilometres de casa ! el anyor de la Setmana Santa,... els Baró surtiem amb la Confraría de Jesus i los niños quan erem petits, i els grans amb la teva, que es veu tant bonica així caracterizat....

Moltes gràcies per tenir-me en la teva " llista ".. i aquets bunyols que bonissims es veuen... això si em fa venir unes ganes de clavar-li una caixalada ...aquest estiu quan torni, si et demanaré un plat de bunyols, aqui MEXIC no existeixen !!! m'encanten !!!.

Petons, de lluny i amb el cor.
MARIA BARÓ MINISTRAL


Autor : Clara Garcia Agullo ( GIRONA ) (09-04-2006)
Benvolguts:

Mirant aquestes vestes de la fotografia que ens envieu , un no pot deixar de recordar amb nostàlgia aquell indret inoblidable de la Cort Reial..., l'eterna Granja Mora, on a més de poder assaborir les seves delicioses especialitats, un se situava inmediatament pel que sentia ja des del carrer en el moment de l'any que s'esqueia. Ara mateix se sentirien els sons inconfusibles dels manaies, aixi com l'anunci de la processó del Sant Enterrament del 2006.

Fins aviat, i també us desitgem Bona Pasqua.

M. Dolors i familia


Autor : Ma Concepcio Perich Busquets FORNELLS de la SELVA (Girona) (08-04-2006)
Benvolguts Raimon i Ma Carme,

Amb dona gran plaer rebre els vostre nissatges i amb ells, revisc records de la estimada Granja Mora que malgrat fa temps que tencareu continuu trovant-la a faltar . Us desitjo una bona Setmana Santa i que els bunyols us surtin bons.

De tot cor

Ma Concepció


Autor : Albina Vares i de Batlle ( GIRONA ) (08-04-2006)
Benvolguts Ma Carme i Raimon,

Nosaltres tambe anyorem aquelles hores maques passades a la barra de la GRANJA MORA. Us anyorem i com no, els bunyols, la truita de butifarra negra, la coca de llardons, etc.etc.... I que vosaltres sense dir res, ens recordàva-ho a tots que entràvem a la cuaresma, que ja erem Setmana Santa, que si el Ram que si Fires, o el Corpus amb les Catifes que es varen deixar de fer al plegar vosaltres.

Ara no hi ha ningú que ens ho recordi, d'una manera tant dolça i dilomàtica com vosaltres. La gent hi podia creure o no però gaudia de les tradicions a través de la gastronomia, gràcies a vosaltres.

Una abraçada ben forta. Albina


Autor : Manel González Piñero, PINEDA DE MAR (Barcelona) (27-03-2006)
Gràcies per tots aquests anys que ens heu donat! Tinc uns magnífics records de quan anava a fer els examens al conservatori de música i aprofitavem per visitar-vos. Realment, aquests records no els esborrarà ningú.

Gràcies i molta salut!!

Manel


Autor : Isabel Triola ( GIRONA ) (08-02-2006)
Carme, Raimon records de tota la família. Ara que s'acosta l'aniversari de la Sarah us trobem a faltar més que mai, on xucarem el croissant?

Molts petons " LES XOCOLATERAS"

Sarah, Nina, Enric, Isabel i Ramon


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net