Libro de visitas (385 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : CARME RIBAS MORA GIRONA (11-07-2014)
Carme Ribas Mora
Hi han pares que varen celebrar el seu bateig i al cap d'uns quans anys el del seu fill i per demostrar-ho que no calia valgui la meva memoria al anar a pagar ens va deixar de record la factura del seu bateig a mes el segon fill d'aquest client va ser el darrer bateig que es va celebrar als SALONS DE LA GRANJA MORA on se els hi va lliurar
una placa de record .gracies DAVID PER ELS TEUS BONS RECORDS DE LA GRANJA MORA QUE JUNT AMB ELS D'ALTRES PERSONES FARAN QUE EL RECORD PERDURI PER SEMPRE.

UN PETÓ DELS NENS MORA


Autor : DOLORS AGULLO ( GIRONA ) (10-06-2014)
Benvolguts i recordats M. Carme i Raimón,

Que tal esteu de salud i ànims?

Vaig llegir l'article dedicat a vosaltres que el Sr. Mirambell va escriure pel "Diari de Girona" fa un parell de diumenges.

Me'n vaig alegrar molt doncs representa un reconoixement ben merescut primer fent memòria dels vostres estimats pares i després a vosaltres com a fidelíssims seguidors i perpetuadors d'aquesta singular institució ...

No lo oblidem ni l'oblidarem mai "la Granja Mora" no, ja que a més de tot el que representava primer pels gironins i també per multitud de visitants... s'hi barregen pels d'aqui bells records i vivències plaents i inolvidables...
..
Una abraçada,
M. Dolors


Autor : JOAN SAMSO GIRONA (01-04-2014)
Hola Raimon,

Molt bona nit. Per a mi també és un plaer que hagis demanat la meva amistat. No ens hem conegut mai personalment, però tant tu com la teva germana Carme sou "història viva" de la nostra estimada Girona,

A part de dues bones persones amb un cor generós (el que publiqueu i com ho dieu, crec que n'és més que un bon reflex).

Fins demà i records a la teva germana Carme.

Una càlida abraçada del "fill del barber"...


Autor : MAGDA CARLES (GIRONA) (15-02-2014)
Les paraules no tornen l'esser estimat a la vida però si que fan que el dolor sigui mes lleuger i més suportable.

La veritat es que el seu emotiu condol ens ha fet somriure a tots , moltes gracies¡¡
Recordo perfectament els saborosos berenars a la Granja Mora que començàven amb un contundent "Hola Joan " de la meva ávia.

La devoció que ella tenia per les maduixetes amb nata i les sares només era equiparable a la meva passió pels suïssos amb melindros ....i la música de Glen Miller que ho envaia tot. Quins temps fantàstics¡¡ El berenar a la Granja Mora era quasi un ritual, un moment inevitable de tota tarda amb temps a la ciutat.

En fi, ara, molts anys després, encara no he trobat una xocolata amb el mateix gust...
Jo i la meva familia els hi agraïm les seves sentides paraules i tots els anys que vostés amb la seva famosa Granja han endolcit aquesta ciutat.
Sense oblidar les paraules dels seus articles dels quals per cert, la meva mare es una fan.

una abraçada

Autor : NARCÍS VENTURA (GIRONA) (25-01-2014)

Narcis Ventura Pujolras

La veritat nens Mora trobo molt a faltar els entrepans de catalana i els xuixos de Can Mora .

Molta salut per tu Raimon i la Ma Carmen


Autor : Yona Roca Vendrell (BANYOLAS) GIRONA (24-01-2014)
Yona Roca Vendrell · Amigo(a) de Pilar Serrats Pi

Quins records de la GRANJA MORA ,, soc de banyoles estudiaba a la academia ABAD BONITO ,,, venia a examinar aquí a Girona d'alt del carrer de la força ,,, pero lo que mes contenta em posaba era anar a menjar un suisss a la GRANJA MORA .

Veía el senyor darrera la barra tot serios , impresionaba molt clar que llavors jo era molt i molt jove ,, ara ja en tinc uns quans de anys ,, pero anar a Girona tampoc si anava masa sovint ,, ara es una paseig ,, com cambia la vida ara que si va per res a Girona ,, estem a un pas.

p
Pero ens falta la GRANJA MORA ,,

UNA ABRAÇADA


Autor : Dolors Fàbregas (19-01-2014)
Estimats Raimon i M. Carme,

Em va fer molta il·lusió rebre la teva trucada el passat dia 25 de desembre, feia molt temps que pensava amb vosaltres i no en sabia res. Em sap greu que no hagués estat per tu tot el temps que et mereixies, tenia la meva família a casa i quan em vas trucar els estava despedint.
He estat mirant els escrits a la vostra pàgina, la veritat és que si necessites el meu suport per alguna cosa no dubtis en dir-m'ho.

Jo sempre he cregut que seria bo que la Granja Mora quedés com un petit museu de la ciutat,-recordo una visita que vàrem fer uns quans a la Sra. Pagans- ja que és un record per molts gironins i gironines de la meva generació. Heu estat molt especials i també molts bons amics.

Et desitjo molta salut i dóna molts de records a en Raimon de part meva.
Una abraçada ben forta,

Dolors


Autor : merce vila (06-01-2014)
Benvolgut Raimon, després de l'ensurt que ens vas donar a tots els qui t'estimem, em plau moltíssim felicitar-te el sant.

Comença l'any i sant Raimon de Penyafort treu el nas a la primera setmana de l'any, un any que desitjo et doni tranquil·litat, alegria i la companyia insusbtituible de la Maria Carme.

Que passis un dia molt feliç i sempre endavant, TU POTS!!!! Petons de part de tots!!!


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net