Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : CLARETA ( QUART ) GIRONA (16-07-2010)
Que la Mare De Deu Del Carme ens faci cada dia millor personas.MOLTES FELICITATS GRANDISSIMA| Una forta abraçada a l´altre part dels NENS MORA.Autor : Pep i Montse ( GIRONA ) (16-07-2010)
Moltes felicitats Carme,
En dies com avui és quan més us trobem a faltar, les xerrades al voltant d'una orxata, d'un tros de pastís de xocolata(el millor del món segons en Josep Maria)o com diu la nostra Coralí bevent l'aigua bruta(llimonada) d'en Raimon.
Una abraçada molt i molt forta de tots.
Els amics que us estimen i us recorden sempre,
Pep i Montse.


Autor : oriol piqueras ( GIRONA) (15-07-2010)
Hola M. Carme, la meva mare m´ha deixat que escrigui ara perque haig d´anar a dormir, desitjo que passis un dia molt feliç de santa Carme i per molts anys tinguis molts santes Carmes. Molts petons i t´estimo molt.


Autor : Mercè Vila Soler ( GIRONA ) (21-06-2010)
Estimats nens Mora, avui que encetem l'estiu i que tant poquetes hores té aquesta nova estació, vull desitjar-vos que el passeu el millor possible i que les hores de llum que ell ens porta us il·lumini les vostres vides i us ajudi a viu-re-la amb harmonia i pau.

Que el proper dia de St. Joan que tants records de festa sé que us portará, faci que als vostres cors també hi arribin els sons de la revetlla i que cremeu a la foguera imaginària que tots nosaltres encendrem aquella nit, totes les coses que no us han agradat d'quest any i que aquest mateix foc us purifiqui i us doni forçes renovades i felicitat per tot l'any.

Provaré de fer la coca de St. Joan de la vostre recepta de la Granja, ja sé que no em sortirá igual peró mentre la faci, l'esperit de la Granja Mora será a la meva cuina.

No canvieu mai!!!!

Mercè


Autor : Concepció Vilarrodona Guixeras ( GIRONA) (06-06-2010)
Hola Carme,
La Granja Mora era un lloc fantàstic , on t'hi trobaves molt a gust, t'hi senties plenament acollida.

Jo que en la meva època d'estudiant hi anava amb els amics, sovint a menjar aquells "suissos" tan deliciosos que només vosaltres sabíeu elaborar... també féiem petar la xerrada,i això era tot el nostre esbarjo i diversió per tal d'esbargir-nos de les "empollades" que els estudiants d'abans soliem fer.

Parlo de més de quaranta anys enrera, però ho tinc molt present... M'alegro molt del teu titol de pendonista, ja me n'havia asebentat, ja que estic al dia de les noticies dels diaris.

Una abraçada!!!!

ConcepcióAutor : CLARETA (QUART) GIRONA (04-05-2010)
Desde aquest llibre de visites dels meus amics en Raimon i la M. Carme vull felicitar a tots els nens i nenas de l´escola Anexa que el dia 2 de Febrer passat varen fer un festival pro Haiti.

Ha tots ells la meva enhorabona.

Clareta


Autor : Josep Pujadas ( girona (30-04-2010)
Mireu, he llegit la vostra recepta de "crespells de bacallà MORA".
No n'he fet mai a casa, ho provaré.

Moltes gràcies! Salut!


Autor : Maria Eugènia Carbó i Muñoz (30-04-2010)
He rebut missatjant la meva estimada Clareta varis "Powers Points" editats per tu ...
Son magnifics i molt emotius...

Rep una abraçada

Mª Eugènia


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net