Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Merce Vila ( GIRONA ) (10-06-2008)
Hola Mª Carme i Raimon: li desitjo moltíssima sort a en Raimon i dir-li des d'aquí, que la guerra contra els contratemps de salut,encara no está perduda i que aquesta és una batalla més que en Raimon ha de lliurar. El que no sap aquesta guerra, és que el seu guerrer té una gran germana al seu costat, que vetllará perquè sigui tot menys feixuc i més soportable. Mª Carme, ets una gran persona i que la teva generossitat, dedicació i la teva capacitat d'entrega envers el teu germà, sigui ben aviat recompenssada.
Molts dels qui la vida els ha donat germans, ja voldríen tenir-ne una que fos com tú.
Felicitats per ser com ets i molta, molta
sort per en Raimon.
Mercè


Autor : Graciela Maria ( ARGENTINA ) (31-03-2008)
! Celebro que me han escrito, amigos¡

He dado con su pàgina, a traves de algun mensaje que dejaron en un libro de Visitas de alguna Web. que estuve visitando y los felicito sinceramente..

Este Power Point que me han enviado y que mucho agradezco, para nosotros parece un cuento de hadas... Vuestras costumbres no tienen ni parecido con las nuestras....Aqui ( en Argentina) todo es muy frio y lo que queda de tradición católica, va debilitandose muy lentamente.

La mayoria del pueblo no concurre a ninguna iglesia, mas bien, solo por la tradición concurren a la católica, pero en ocasiones muy especiales como los bautismos, comuniones o casamientos...luego, ni se recuerdan que existe.. en fin. Me parece que es mucho mejor como viven ustedes, son parte de algo y estan contenidos.

Mi abuela paterna nació en Andalucia, asi que me siento muy encariñada con vuestro pais mi sobrina (argentina) esta viviendo en Málaga con su esposo e hijito, hace muchos años.

Les mando un abrazo enorme y que Dios les bendiga ricamente...Graciela.
Autor : Graciela María (ARGENTINA) (28-03-2008)
Buenísimas las recetas...Las pondré en práctica en Argentina, mi país.

Qué hermoso cuando un negocio traspasa lo comercial para pasar a ser un gusto y un encuentro de amigos...Felicitaciones.

http://webs.uolsinectis.com.ar/vida-reflexion


Autor : Núria Freixa MANLLEU ( OSONA) (27-03-2008)
M'alegra que el meu poema nadalenc: "El camell despistat" porti "mel i mató" a la vostra GRANJA.

Una abraçada


Autor : Jordi Vidal Blanche (GIRONA) (23-03-2008)
Estimats amics,

M'ha fet molta il.lusió rebre el vostre e-mail, record de la Setmana Santa d'ara fa vint anys, any en el que vaig tenir l'honor i el goig de portar el penó a la Carme i de compartir amb vosaltres aquelles hores i dies d'alegria.

Com a data curiosa podriem comentar que al fet de que la Carme fos la primera dona Pendonista de la Confraria, va ser el 1988 l'últim any en que un confrare no Pendonista portés el Penó al Pendonista nominat.

Des d'aleshores a partir del any 1989 el relleu es fa de Pendonista a Pendonista. ( Un fet més per a l'anecdotari).

Ha passat una Setmana Santa més i el que mes greu em sap es el no haver pogut compartir, personalment, amb vosaltres aquests dies, però tingue per ben segur que en cap moment heu faltat en el nostre record.

Una forta abraçada,

Jordi


Autor : JOSEP MARIA FINA ( GIRONA) (22-03-2008)
Quan era petit anava cada tarda a la Granja Mora a berenar desgraciadament un dia al arribar-hi vaig veure com la Granja Mora habia tancat se me habia ocorregut (alló que fan els petits)de dir-li al meu pare si podiem comprar-la era totalment una bogeria ,per mi la Granja Mora es el bar de un bon gironí.

VISCA GIRONA I LA GRANJA MORA


Autor : Joaquim Alegret Taulé ( GIRONA) (17-03-2008)
He llegit l'article de la Carme sobre la Setmana Santa, commemorant el vintè aniversari de ser escollida pendonista dels manaies. Felicitats Carme i també a tu Raimon. Avui dilluns Sant, passar per davant de la Granja Mora i veur-ho tancat i sense l'olor de bunyols sembla un pecat, però la vida es així. Quan celebrem un aniversari és normal mirar enrera i que un grapat de records ens envaiexin la memòria, però sempre amb l'alegria d'haver posat el nostre gra de sorra perquè el teixit ciutadà continui viu.

Si em permeteu una petita immersió en l'anecdotari personal, recordo que l'any seguent també jo vaig ésse una mica "pendonista". Recordaràs Carme que em vares encarregar de recollir el penó a Sant Lluc per portar-lo a la Granja Mora.ja que per primer cop els manaies et tornarien a recollir per tu fer l'entrega del penó a Salvador Donato i jo, carrer de la Força avall vestit de paisà amb el penó al muscle, davant la mirada incredula d'aguns gironins i completament estranyada d'alguns forasters, sort que m'acompanyava algun altre manaia.

Han passat vint anys, molts dels manaies d'aquella época hem deixat la formació, ara surten els nostres fills, ja sigui de manaies o de vestes, però el més important es que l'esperit segueix viu, i cada dilluns Sant puntualment comença un nou assaig a la plaça dels apòstils, amb la il·lusió d'un bon nombre de gironins que volen continuar amb la tradició.

Felicitats doncs a la Carme, felicitem-nos també perquè la tradició continua ferma de cara al futur.

Girona, Setmana Santa 2008


Autor : Enriqueta Baró i familia (GIRONA) (16-03-2008)
Mª CARME,
Soc la Enriqueta Baró i ahir la mare m'explica que li habien llegit el teu article del aniversdari 20 anys que vas ser la primera dona pendonista de Girona.

He repasat ja la vostra pagina web. GRANJA MORA i m'ha vingut a la memoria molts records de ja fa molt temps la Granja Mora... aquell darrera botiga on la vostra mare planxava i ara que estem a Setmana Santa aquella olor de brunyols tant bons.

FELICITATS PER TOT EL QUE HEU FET I GRÀCIES PER DONAR-NOS TOTS AQUETS RECORDS.

Un peto ben fort

Enriqueta Baró i familia


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net