Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Lourdes Mendoza (GIRONA) (04-03-2008)
Hola Mª Carme i Raimon, us desitjo de tot cor una ràpida i feliç recuperació a tots dos.
Fins aviat.
Una fortíssima abraçada i petons.
Lourdes


Autor : Merce Vila (GIRONA) (28-02-2008)
Hola Mª Carme i Raimon, en el moment que escric això, segurament ja estaras operada i tot haurá passat.

Des de casa, os envio tota la meva energía positiva, i us desitjo que aquesta nova etapa sigui ben bona perque us ho mereixeu. Tant de bó dintre de ben poc, tot quedi en un record llunyá. Ara, el que toca es a recuperar-se i a continuar estant al costat d'en Raimon. Valeu totes les pessetes del mon!!!!
Molta força i endevant!!!

Mercè i Familia


Autor : Lourdes Mendoza (GIRONA) (21-02-2008)
Hola Mª Carme, avui dia 21 de febrer del 2008, fa anys que vares venir al món.
Et desitjo de tot cor un Feliç Aniversari
i he volgut que això consti en el vostre llibre de visites.
Moltes gràcies per ser com ets i no canviis mai.
Una fortíssima abraçada i petons.
Lourdes


Autor : dolors fabregas ( GIRONA ) (21-02-2008)
Maria Carme, avui fas anys, moltes felicitats, que passis un dia molt feliç.
Fa uns dies que em vaig entretenir mirant la vostra pàgina web, vaig entrar a cada apartat, és una pàgina molt simpàtica, vaig veure que fins i tot, i surto jo retratada. També el que em va agradar es veure les fotografies de les inundacions. Són històriques.
Encara de tant en tant penso amb els vostres suïssos, que bons que eren, no n'he menjat mai més. També recordo el braç gegant de nata cremat que em va fer en Raimon un dia d'un meu cumpleanys.

Una abraçada i un petó, records a n'en Raimon.


Autor : Jordi S. Carrera (21-02-2008)
El retreteruuuuu del barri vell de la
Gerundam et desitja un dia molt feliç.
Una abraçada.


Autor : Mercé Vila Soler (GIRONA) (21-02-2008)
HOLA Mª CARME,

Moltissimes felicitats en aquest dia tan especial per a tu. No se si seré la primera en dir-ho, tan de bó, si més no. segur que ningú ho ha fet a questes hores, que sigui un dia ben feliç i especial i que avui més que cap altre dia, recordis amb tot l'amor del mon que siguis capaç de sentir, a la teva mare.

I donis gràcies a la vida per haver tingut la sort de tenirla de mare i al destí, per haver fet que el teu pare i ella, un dia es trobessin i decidissin fer el camí de la vida junts, Ja t'escriure a la tarda. BONA MATINADA!!!!!

PER MOLTS ANYSSSSSSS!!!!

MERCÈ


Autor : Carme Soler ( GIRONA- BANYOLES) (12-02-2008)
He comprat lexemplar de la revista CUINES d'aquest mes i m'ha entrat una tristor en veure un article sobre les antigues granjes per anar a berenar de diferents ciutats. De Girona es parla de l'Antiga a la Plaça del Vi...ai que can Mora era la millor i ja ni han estat a temps de conèixer-la. Si fins i tot en Llorenç Torrado ja difunt en va recomanar els xuxos al seu programa de Catalunya Radio després d'una invitació espontània que li vaig fer a tastar-los!
En fi, passen els anys i no hi ha res a fer, però queda en el nostre record com la gent que ens hem estimat i ja no hi són.
Mai res serà igual. I ens hi hem d'anar resignant. L'altre dia a Llançà ma mare em va ensenyar la pedra del moll on seia amb mon pare a veure entrar els vaixells de pesca. Ara hi seu sola els capvespres d'estiu...


Autor : Mercé Abel ( MATARO) Barcelona (23-01-2008)
Benvinguda Mª Carme,

M'he ficat a la Web. de la GRANJA MORA i he tafanejat une estoneta.

Puc dir-li que m'hi entretindré d'altres vegades i sense pressa, ja que ho he trobat esplèndit, plè de sentiment i molt emotiu. Els recull de prensa, els testimonis, molt coneguts ho deixen molt clar quan descriuen la seva generosisat, en definitiva un lloc molt entranyable que en sap grèu haver-me perdut.

Hi he trobat algún pararelis-me amb la meva vida al llegir l'història del seu pare. El meu pare també va anar a la guerra, però amb la quinta del biberó.

A part de ser vosté una persona culta, ho sap transmetre i les seves lletres desprenen sentiments i emocions o sigui HUMANITAT amb lletres grosses, ho reflexen els seu llibres.

Permetin que desde aqui li envii una abraçada i l'animi a seguir escribint. Te molt per explicar amb el seu testimoni.

Mercè Abel


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net