Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Dolors Fàbregas (16-07-2012)
Hola Ma. Carme,
Et vull felicitar en el dia del teu sant, que tu i en Raimon passeu molt bon dia.
He vist que us heu canviat de pis?. Espero que hi estigueu be i que la salut us acompanyi.

Jo també estic molt be, saps, ja tinc un altre net
-un de 6 anys, en Lluís i un de 8 mesos, en Pau- tots dos són molt maqus i molt bons nens.
L'altre meva filla la tinc a Italia, amb un noi d'allà, estan molt be.

Bueno, molts petons i una abraçada ben forta.

Feliç sant.

Dolors


Autor : merce vila (15-07-2012)
Benvolguda Mª Carme, l´últim dia que vam parlar vaig notar que la teva veu era molt més animosa i alegre que de costum i es que veig que esteu bé i que el canvi és positiu.

Segur que no t'imaginaves passar el teu sant en un altre pis que no fos el del barri de Vista Alegre, però el canvi et proba i a en Raimon, també.

Dons dit i fet, que passis un dia del la Mare de Déu del Carme feliç i tranquila, t'ho mereixes i segur que els teus nous veïns de "barri", et felicitaran i el telèfon tampoc pararà en tot el dia.

Des del barri de l'Eixample, un petó ben gran i que l'amistat que tenim continui forta com sempre tot i la distància .

MOLTÍSSIMES FELICITATS PER AQUESTA GIRONINA DE PRIMERA!!! i UN PETÓ SUPER GRAN PER EN RAIMON.

ENS RECORDEM MOLT DE VOSALTRES!!!.

MERCÈ I FAMILIA


Autor : merce vila ( Girona) (05-06-2012)
Estimats Raimon i Mª Carme, encara que una mica més lluny del cor de Girona continueu estant ben a prop del nostre.

Els records es porten al cor i entre les parets d'una casa tant sols hi queda la buidor. Ningú us treurà del vostre pensament els moments viscuts que sortosament us emporteu i que també són els nostres i junts els honorarem.

Un petó ben gran i sempre amunt, tant com es pugui!!.

Mercé


Autor : merce vila (GIRONA) (15-05-2012)
Estimats nens Mora. Gràcies una vegada més per la vostra amistat. No hi ha gaires persones que siguin amigues de veritat i vosaltres ho sou!.

Ara que la vida es fa feixuga, ara que costa desfer-se del què ens ha acompanyat sempre, dir-vos que mai es comença de zero. Hi ha sentiments i pertinences que es porten al cor i de les que mai podrem desfer-nos-en.

Gràcies per pensar en nosaltres, tot es queda en un lloc privilegiat i vistós perquè qui vingui a casa sàpiga que a les nostres vides i teniu un lloc important.

Una abraçada ben forta!.


Mercè


Autor : Carolina Batista ( FRANCIA) (21-04-2012)
Tengo 47 años, nací en Orleans -Francia, mi padre era hijo de Girona y cada vez que veníamos de vacaciones a Catalunya- Blanes- nunca faltaba la visita a la Granja Mora de Girona para comer nuestras cremas catalanas.

Sois un recuerdo de mi niñez durante las vacaciones en Catalunya.

Gracias

Carolina
Autor : Asun (24-02-2012)
M'ha agradat molt, he obert aquesta pàgina per tafanejar les receptes tan meravelloses que teniu i que en el seu temps vaig tenir la satisfacció de poder gaudir d'alguna a la Granja Mora.

M'he quedat totalment enxampada i no podia parar de llegir la història de la vostra vida, m'heu emocionat, sou un exemple de superació, amor a la família i al treball en l'entranyable granja de la que tinc bons records.

Vull donar-vos força, ànim i tots els meus millors desitjos, un petó molt fort.

Asun


Autor : merce vila (20-02-2012)
Benvolguda Mª Carme, com ja t'he dit en el correu que t'he enviat, fer anys és el millor regal de la vida i cal aprofitar-ho.

Junts, els amics i vosaltres farem que la vida sigui millor encara que el destí si oposi i nosaltres serem més forts. Per molts anys!!!! i una abraçada molt especial.

Mercè


Autor : merce Vila (01-01-2012)
Tan sols unes paraules per encoratjar-vos.

No tot és perdut mentre hi hagi un cor que bategui fort per la vida i una ment que embolcalli tots els bons pensaments i els bons desitjos, si teniu això, HI HA VIDA!!!!!

No us desanimeu ni quan la nit sigui negre, negre!, sempre es fa de dia i sempre hi és el Sol que us acompanya pel camí", l'escalf del nostre carinyo per tu, Raimon i per tu, Mª Carme

Petonsssss


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net