Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Joaquim Nadal i Farreras ( GIRONA ) (27-07-2007)
Bon dia Ma Carme,

T'agraeixo molt la felicitació que ara m'acaba de arribar. Jo també sempre tinc un pensament per vosaltres i desitjo de tot cor que en Raimon es recuperi.

Vaig seguint els teus escrits que ressegueixen el pols de la vida ciutadana i els grans canvis que es van produint.

Molt cordialment

Joaquim Nadal


Autor : J. Cabanyes Rubio LA VALL D'EN BAS ( OLOT) (26-07-2007)
Mª Carme...i Raimon,

Moltes gràcies per la vostra felicitació.

Creieu-me, que és una de les felicitacions que més m'ha satisfet.

N'hi ha moltes que les agraeixes, però que en el fons saps que provenen de gent que hi tenen una mena d'obligació, però vosaltres!,..recordar-vos d'un antic comercial que us visitava una vegada a la setmana!.

En satisfá per dues coses primer perqué entenc que això vol dir que estáveu satisfets dels meus serveis i si em permeteu la gosadia que a més de la relació comercial, n'hi havia un altre d'amical.

Repeteixo, moltes gràcies!

Donat que la Mª Carme m'ha dit que en telefonava des de l'hospital, no em vull oblidar de desitjar una pronta millora a en Raimon.
A reveure!


Autor : SALVADOR CONSTANS ( SANT CUGAT DEL VALLES ) Tennesse, USa (16-07-2007)
Hola Carme
Contestant la teva pregunta. Jo no era un client habitual, vivia a Sant Cugat del Valles i quan venia a Girona per feina i tenia temps venia a menjar un xuixo, un suis etc.

Te de dir que de tant en tant faig la teva sopa de verdures, la seva sencillesa fa que sigui una delicia per als sentits.

Gràcies per la web i que tingueu molta felicitat.
vostre

Sal Constans|


Autor : Montse Correa TOSSA DE MAR ( GIRONA) (16-07-2007)
Hola Mª Carme! Espero que t'hen recordis de mi, sóc la Montse la infermera de Tossa que va cuidar a en Raimon al Trueta. Com va tot? La meva mare i jo voliem aprofitar per desitjar-te que passis un feliç dia del teu Sant! Ens veiem algun dia... Una forta abraçada!


Autor : Carles Mascort i Yglesias (GIRONA ) (16-07-2007)
Benvolguda Carme,

He estat intentant trucar-te tota la tarda, però ha estat comunicant continuament des de fa una estona, ningú despenja l'aparell.

Bé, el cas era que desitjava poder felicitar-te en el dia del teu Sant, però esperava poder-ho fe de paraula, dons per aquesta via d'ordinador tot queda un xic més fred.

Però en qualsevol cas no vull que acabi la jornada sense que en quedi cosntància. I també vull que entenguis que es tracta d'una felicitacio personal (per supusat), però que també ès "institucional", en nom de la Confraria, perquè penso que, com a President, haig de recordar a totes aquelles persones que s'han distingit en la defensa dels interessos de la nostra Entitat i, en aquest cas, tu hi tens un apartat d'honor.

Per tant, MOLTES FELICITATS !!!!

Fes extensiva la meva salutació a en Raimon.

Carles Mascort i Yglesias


Autor : CARME GIMENEZ LOPEZ ( BARCELONA ) (16-07-2007)
Estimats,

Primer de tot moltes felicitats Mª Carme, no m'habia adonat que era tant proper el dia del nostre Sant. m'agradat molt rebre els vostres escrits, moltes gràcies.

Doncs, soc de Barcelona i tinc 49 anys, m'agrada molt la cuina i va ser per aquest motiu que un bon dia us vaig trobar, estic encantada que fos axí, vull probar de fer algunes de les receptes que teniu a la vostre pag. web.

Us sembla que no es un bon regal la vostra pàg. web, a part de les receptes, tots els bons sentiments, tendressa, amistad, sensibilitat, això es el que jo vaig rebre quan vaig llegir la vostra pàg, es per això que en vaig emocionar molt, perquè semblava que us coneixia.

Perdoneu si faig faltes en català, no se molt bé escriure.

Cuideu-se'n molt y rebeu tot el meu respecte i estimació.

Petonets

Carme


Autor : CARME GIMENEZ LOPEZ ( BARCELONA) (13-07-2007)
Estimats Raimón i Mª Carme,
Vaig descobrir aquesta pàgina fa un parell d'anys, el primer que vaig llegir va ser les receptes ja que m'agrada molt cuinar, desprès la resta d'informació.
No he tingut la sort de conéixer la GRANJA MORA ni tampoc a vosaltres.
Tan sols us volia escriure per felicitar-vos, perque sou unes persones entranyables. Llegir la vostra historia m'ha fet emocionarme en molts moments.
Gràcies per haber fet aquesta pàgina i per les vostres receptes.
MOLTS PETONS


Autor : Joana ( GIRONA ) (02-07-2007)
Hola Ma Carme com anem?

Jo ja torno a ser aqui, una setmana no dòna per massa, però m'ha anat molt bé. He pogut fer de taxista i el que fes falta sense haver d'anar estressada.

Noia, tu i l'alcalde sou els cronistes oficials de Girona i le seva gent. Altres periodistas que parlin dels temps passats, perquè el present ja us ocupeu vosaltres, vaja parell esteu fets. M'agrada.Penso què diran, què diran i llegeixo i llegeixo fins el final.

Records i una abraçada.


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net