Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Montse Girbal (GIRONA) (26-10-2007)
Quina passada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La castanyera no té pérdua, el guinyol...tot. M'agradaria poder passar un moment i poder fer alguna foto en primer pla dels elements que surten. En tot cas, trucaria abans de venir.

Moltes gràcies i compte amb el panallets.

Una abraçada

Enric, Montse, Mar, Habtamu


Autor : Mª Dolors Vilarrasa i Solés ( GIRONA ) (26-10-2007)
Hola.................

Gràciesper els bons desitjos de Fires.

Es precios el muntatge, fins he sentit farum de castanyes i boniatos. Un 10.

Suposso que com jo sentiu el temps, avui és un mal dia. M'han dit que a Nuria neva.

Una abraçada per a tots dos.

Mª Dolors


Autor : ROSA MARIA SOLER (GIRONA) BARCELONA (24-10-2007)
Gràcies per tots els anys de la
vostra amistat que perduri per sempre dins el nostres CORS
un peto per tots dos

ROSA MARIA i NURI


Autor : Joan i Tomi (LLAGOSTERA) GIRONA (20-10-2007)
Benvolguts,Mª Carme i Raimon

S'acosten "Fires",la persiana és baixada ( La Granja Mora ), però la nostra amistat allà formada per molts anys perdurara.

Esperem que gaudiu d'aquest missatge.
Una abraçada

Joan i Tomi


Autor : BARTOMEU SEGURA i SITJES (GIRONA) (12-10-2007)
Carta publicada al Diari de Girona i el Punt Diari

GRANJA MORA... UN DOLÇ RECORD,

Que en passa de de pressa el temps! enguany fa cinc anys que es va tancar la GRANJA MORA.

Jo he tingut la sort de conèixer la M. Carme i en Raimon més profundament no fa pas gaire, Són dos éssers excepcionals, inigualables de ben segur. Irradien tantes sensacions positives, tant d'amor i tanta senzillesa.Tants de records els embolcallen, que només tinc paraules d'admiració i afecte pel seu taranná i per la seva capacitat d'estimar a tothom i en especial la nostra ciutat: GIRONA!.

Desde d'aquestes quatre ratlles només puc desitjar-los llarga vida plena de felicitat i, sobretot de salut, perqué són i seran un símbol per la nostra ciutat: GIRONA!.

Estic molt d'acord amb l'article del diari a << Cartes al director>> del dia 9 d'octubre d'enguany, caldria fer per par de les institucions alguna cosa perquè aquest local tan emblemátic esdevingues en un futur molt proper qualsevol cosa que fos un punt de referència per GIRONA.

Tant les innombrables fotografies com el gust de la xocolata desfeta d'aquell indret no poden passar inadvertits. Els manaies, les inundacions, els Amics dels Gegants de Girona, aquella olor de Nadal, de Fires, de Setmana Santa, tot plegat formava del nostre estimat Barri Vell.

I en Raimon i la M.Carme ho vivien des de darrere el taulell, oferint a tots els gironins, nouvinguts i visitans la senzillesa i l'amabilitat de dos enamorats de la seva feina i de la seva ciutat. Gràcies amics, perqué ja sou part de la història de GIRONA.

Gràcies , pel dolç record de la GRANJA MORA

Fins a sempre , una forta abraçada.

Bartomeu Segura i Sitjes

Autor : MERCÉ VILA i SOLER (GIRONA) (09-10-2007)
Cinc anys sense la GRANJA MORA.

Hola Raimon i Mª Carme, us envio una carta que he publicat al Diari de Girona La Revenda i el Punt Diari.

Ja han passat cinc anys del tancament de la Granja Mora de Girona i sembla que era ahir que en Raimon i la Mª Carme deien adèu per sempre a tota una vida d'esforç i de treball al capdavant d'aquest local emblemàtic de la nostra Girona. En Joan i la Pilar, els seus pares,63 anys abans, amb gran il-lusió i no poques dificultats degudes a la postguerra, varen saber endegar i tirar endavant el seu mitjà de vida i oferir-nos el millor des d'aquell moment. a diverses generacions de gironins i gironines que vàrem passar per allà, tant per celebrar-hi casaments, batejos, comunions i qui sap també quantes declaracions d'amor les que es digueren entre aquelles parets tot prenent un suís o un café.
Sempre amb amabilitat i saber fer, primer els pares i desprès en Raimon i la Mª Carme, han tingut un tracte acurat cap als clients i tot plegat ha fet que durant molts anys tothom recordi la Granja Mora. Ara costaria molt de trobar un establiment on un client hi entrés com a tal i en sortis com un amic. El que no entenc és com l'Ajuntament ha desestimat durant tot aquest temps de convertir aquest emblemàtic local en una " oficina d'informació cultural de la ciutat" on cal recordar que es van recuperar i conservar moltes tradicions de casa nostra, com festes d'estudiants, manaies, recuperació dels gegants Antics de Girona i cap-grossos, amb els quals van contribuir molts gironins.

( Per la extensió de la carta continua en el proper e-mail. )


Autor : MERCÉ VILA i SOLER ( GIRONA) (09-10-2007)
( Continuació de la carta publicada al Diari de Girona El Punt i la Revenda amb motiu del 5e anivesari) del tancament de la Granja Mora.

Recordo també la creació d'en Xavier Cugat i la Musa, el bomber Narcís i la Maria, catifes de flors i tantes i tantes coses.¿ D'aquesta manera preserva l'Ajuntament aquests locals tan emblemàtics i especials de Girona, que anem perdent de mica en mica?. Crec que dintre d'un temps tan sols els podrem tenir presents en el nostre record! Qué hi tenim ara? Tan sols un local tancat, fosc, brut i abandonat. I qué hi podriem tenir? Un petit Museu al cor del Barri Vell amb oficina d'informació cultural inclosa, on els gironins amb els fills o néts podriem entrar recordant quadre a quadre la història plasmada a les seves parets, les persones que la fundaren i les que posant-ti tota l'ànima i mes de mitja vida, com son en Raimon i la Mª Carme,ho vàren tirar endavant i ho vàren fer realitat. Desitjo que ben aviat, si pot ser, tot passant per davant de la Granja al carrer de la Cor Reial, torni la vida a aquell vell i recordat racó del cor de Girona.

Mercè Vila i Soler


Autor : Tomi Martinez LLAGOSTERA ( GIRONA) (08-10-2007)
Bona tarda,Carme i Raimon,

He rebut la vostra resposta junt amb un misatge molt bonic, soc la Tomi aquella noia de Llagostera que treballava primer a la Comercial Papelera i després a Comercial del paper Font, no us he enviat cap missatge anteriorment perquè he estat molt ocupada aquests últims temps.

Encara que llegeixo tots els teus escrits del diari i m'agraden molt.

Petons


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net