Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : SALVADOR CONSTANS ( SANT CUGAT DEL VALLES) Tennessee, USA (22-05-2007)
Benvolguts:

Us escric des de Tennessee, USA, he trobat la vostra pagina, he recordat altres temps i us agraeixo possar les vostres receptes a dispossició de tothom.

Com deia aquell GIRONA m'enamora i la GRANJA MORA m'emociona!


Autor : DAVID & FAMILIA (GIRONA) (03-05-2007)
Hola...Molt bon dia!!!!

Ja vam rebre la vostre súper-mega-hiper-fantástica presentació en power point..
Moltes felicitats!!! ja sou uns grans esperts!!! Ah!! I amb música i tot!!!
Moltes gràcies ens ha agradat molt.

Per cert, ahir vaig anar al Pitsch & Put de Fornells, dons estic fent un curset de golf i ahir tocava anar a Fornells.
Just davant de l'esglesia em vaig adonar qie hi havia la GRANJA MORA
(ja no me'n recordava, dons no hi passo mai per alla.)

Resulta que el "cursillo" es va suspendre per manca de gent de par nostra del curs,per massificació per la gent qui havia i sobre tot per la pluja que va caure, llavors vaig aprofitar i vaig anar a esmorzar a la GRANJA MORA de Fornells.

Res, només comentar-vos-ho, dons en va agradar trobar-hi una sèrie d'elements caracteristics de la VOSTRA GRANJA MORA, la barra,alguna nevera, la caixa dels diners,quadres etc.etc..

Hi havia un noi que recordava haver vist en algun lloc i amb ell, una noia, la qual em va servir i a la que li vaig preguntar si éreu familiars..! i de una forma una mica seca, em va dir que el seu marit era familiar vostre, ja está . Bé potser ahir no tenia el dia..- per els que estavem acostumats a anar a la GRANJA MORA de GIRONA... anar a Fornells... dons que vols que digui, no son com vosaltres, ni amables, ni simpatics i menys carinyosos, això si els elements que hi vaig trobar em varen recordar la VOSTRA GRANJA MORA.. allò si que era una institució, un bon lloc, però que hi farem.... la vida es la vida.

Petons i abraçades als 2!!! de part de toooota la família.

DAVIDAutor : Familia Sagristà-Marti ( SANT POL ) (26-04-2007)
Apreciats Carme i Raimon.

Lo que ens vau enviar l'altre dia per correu. va ser sens dubte la felicitació més especial que hem rebut mai per Sant Jordi. Hem trobat molt encertada la
composició d'aquest video, tant per les espectaculars imatges com per la música tan emotiva.
Girona no és el mateix sense la GRANJA MORA. Però almenys ens queda un record inesborrable.

Amb la nostra més sincera amistat,
familia Sagristà-Marti ( Sant Pol )

Jordi i Monserrat
Jordi i Maria del Mar


Autor : Joaquim ( GIRONA) (22-12-2006)
Benvolguts amics,

Hem llegit amb emoció la vostra felicitació, per fi ha arribat una felicitació amb un veritable sentit del NADAL més enllà del consumisme. Aquest és l'auténtic NADAL, el que celebrem el naixement de l'infant fill de Maria.

A mi particularment, m'emociona rebre la salutació del meu REI NEGRE, a qui tanta amistat li profeso. Mlagrat que l'estat de salut de tots plegats no és el millor, us volem desitjar un BON NADAL, cristià, que la pau ens acompany, i tant de bo que la resta de l'any no oblidesim el misatge de la pau de Jesús i que les nostres vides i les dels que ens envolten es converteissin en un perpetu NADAL. No n'hia prou en celebrar el naixement de Jesús, l'hauriem de portar sempre dins el nostre cor.

Des de l'amistat més profunda us volem desitjar

BONES FESTES DE NADAL I MILLOR ANY 2007

Quim , Irene i Anna


Autor : Santi Garcia - Sant Feliu de Guixols (27-10-2006)
No em coneixe-ho. A Girona, temps enrrera, només s'hi anava al metge o a comprar quelcom especial que al poble no hi era. Amb la meva muller, la Carmen, quand veníem a Girona veniem a esmorçar o berenar a la GRANJA MORA, a casa vostra. Aixó ho teniem molt present. Sempre, o quasi, era el suis fred el que demanavem. Ara amb les vostres receptes a l'abast de tothom, deixe-ho un llegat viu de la GRANJA MORA.
Gracies¡¡¡¡¡


Autor : Carme Soler , GIRONA - BANYOLES- BELGIQUE (22-10-2006)
En aquests dies en que s'apropen les fires, la nostàlgia de veure l'aparador de can Mora amb la noria, Sant Narcís i les fulles sobre les que reposava la castanyera, es fa més palesa que mai.

No sabeu la il.lusió que m'hauria fet ,portar la filleta que fa pocs dies ha arribat a casa nostra per omplir-nos de joia a menjar un suís i contemplar la història de Girona en viu i en directe.

De tants i tants pressupostos de diferents estaments, no en pot sortir la partida per convertir en un museu o racó de turisme i història el local que era la nostra segona casa?

Sort de vosaltres Carme i Raimon i sort de les vostres iniciatives particulars que ens fan pensar que encara hi ha una mica de caliu en algun lloc de la ciutat.


Autor : Merce Vila , GIRONA (10-10-2006)
Benvolguts Carme i Raimon,

Suposo que aquest mes, per vosaltres es una barreja de sentiments enfrontats, d'alegria en fer recordança de la gran fita que portaren a terme els vostres pares i també de tristor en haver d'escollir també en les mateixe dades, el dia de tancar portes. Un tancament que imagino que els ciutadans de Girona que han tingut la sort de coneixer l'establiment i la vostra acurada tasca, no considerarem mai un tancament per sempre sino com unes llargues vacances, i es que quan s'ha fet la feina de cara als altres i aquesta s'ha fet amb tota la dedicació i carinyo i a mes a mes s'ha fet mol ben feta, per mes que passin els anys sempre hi haurà algú que dirá als mes petits quan passin per devant de la Granja MORA,( sempre es dirá i es recordará el lloc aixi), que aqui durant molts anys hi va haver una familia que amb el seu esforç i treball ompliren de prestigi,companyia i sabors aquest petit indret del nostre estimat Barri Vell. I al cap i a la fi, el millor homenatge que es pot fer als vostres estimats pares,es justament que tothom sápiga qui sou i on es trobava l'estimada i recordada Granja MORA.

També sería bo que a qui correspongués, dones un cop de cap i començes a posar fil a l'agulla per tal de enllestir el museu o el que fos, per poder donar una altre vegada vida a aquest carrer i el reconeixement del que sou mereixedors. Tan de bó que els qui manen la nostra ciutat es donin compte de que a Girona hi falta una petita part de la seva história.

Arreveure i una forta abraçada a tots dos de tota la famíla


Autor : Xavier Llorà , GIRONA , Estats Units (05-06-2006)
Ja fa temps que vaig marxar de Girona. Ara només puc tornar un parell de cops a l’any. Visita de metge en deien quan jo era menut. Sempre a la correguda per poder veure família, amics, llocs. Es dificil no entristir-se al tornar a marxar i deixar enrera, un cop més, els llocs on vas creixer, els llocs de dolç record, els lloc de minis de pernil menjats d’amagat. Cada cop que hi penso no puc evitar que se’m torni a fer un nus a la gola. Fort, estrenyent-me-la fins aconseguir que alguna llagrima se m’escapi. I continua estrenyent fins-i-tot arribat a la meva altra casa. I no deixa d’estrenyer fins que la rutina torna a la meva vida.

Avui buscavem receptes de bunyols de quaresma. Roda món i torna al Born. Avui era un dia tranquil. I la recepta de bunyols era a la página de la Granja Mora. I el nus m’ha tornat a la gola. I un munt de records tornen a correr desbocats. I el dia ja no n’ha estat més de tranquil. Records de corregudes entre els taulells de casa, corregudes per un barri vell humit d’hivern, joguines d’una altra botiga oblidada. I sempre en mig de tot l’olor i el gust de berenars d’amagat a la sortida de l’escola que algú em portava de la Granja.

Merci per aquest web. Deliciós es poc per un record com aquest. Merci per fer-me tornar, ni que sigui per uns instants, al poble que em va veure creixer, al poble que m’ha fet qui sóc.

Xavier Llorà


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net