Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Joan Miquel Ollé ( TARRAGONA) (19-10-2008)
Hola Raimon i Mª Carme !!

Viag entrar a la vostre web. i vaig poder veure els Gegants Cugat i la seva Musa, aixi com també conèixer la historia dels gegants i la Granja Mora.

Espero que en Raimon millori aviat.

Moltas gràcies i visca els gegants i la gent que els estima com vostè ( no hi ha gaire gent, que hagi fet tant pels gegants del seu poble com vostè).

Atentament
Joan Miquel Ollé


Autor : Jordi Viader (07-10-2008)
Hola, busco informació del iogur Marquet que estava al carrer Lluís Sagnier de Barcelona. Voldria posar-me en contacte amb vostès.
gràcies


Autor : ORIOL PIQUERAS VILA ( GIRONA) (17-07-2008)
HOLA RAIMON, ESPERO QUE T'OPERIN BE I QUE AVIAT PUGUIS SURTIR A LA FINESTRA I JO ET VEURE QUAN VING DE L'ESCOLA DE L'ANNEXA. I A LA CARMA TAMBE.
ADEU I QUE TE CURIN BE I BEN DEPRESA.

ORIOL PIQUERAS VILA


Autor : Merce Vila ( GIRONA) (16-07-2008)
Hola Mª Carme, moltíssimes felicitats en el teu dia.

La força i la energía que desprens als qui t'envolten, tant sols estan dormides en algun raconet de la teva ànima. Ves i despértal's!. Avui és dia de celebració i aquest any, les parets que t'envolten son les de casa, amb els records de tota una vida i amb les imatges d'en Joan i la Pilar que us miren a tú i a en Raimon amb orgull i tendreça.

També t'acompanyen els manaies, que des del cláustrum del menjador, formen en perfecte formació, lluint amb gala i lluentor les seves vestimentes i et miren amb agraïment. Els gegants, les fotos , la cadira de la mare , la caixa de la Granja, les mesures dels aigüats que mai han de tornar a ser i tantes i tantes coses i tants i tants de records de tota una vida de família i de treball, que t'acompanyen cada dia i que avui segur que cobren vida pròpia per fer-te companyia en aquest día del teu Sant

No m'el deixo, no, en Raimon, el teu germá que fa camí per aquesta vida al teu costat i que és partícep de les teves vivències des del dia que vas arribar a aquest mon. No fa gaire vaig sentir que algú deia que " el passat ja és passat, que el futur no el sabem i que l'avui és el present, i el present és un regal". La Mª Carme de sempre,és la que aparta les pedretes del camí i la que esmicola les grosses per fer més fàcil el pas dels qui l'envolten i fan viatge amb ella.

Mª Carme, no canviis mai i endavant sempre, sempre sempre!. Per molts anys de part de tots i una abraçada molt grossa i un petonás de part de l'Oriol.
Mercè


Autor : Joaquim Bohigas Mollera ( GIRONA) (15-07-2008)
Hola,

Ahi a la nit, vaig acabar de llegir el llibre " El meu pare tenia la malaltia d'Alzheimer " , que en vau regalar fa uns dies.

Una lectura pausada, com es mereix aquest tipus de textos.

Bon text, i bon testimoni.

Gràcies!

Joaquim


Autor : Merce Vila ( GIRONA ) (10-06-2008)
Hola Mª Carme i Raimon: li desitjo moltíssima sort a en Raimon i dir-li des d'aquí, que la guerra contra els contratemps de salut,encara no está perduda i que aquesta és una batalla més que en Raimon ha de lliurar. El que no sap aquesta guerra, és que el seu guerrer té una gran germana al seu costat, que vetllará perquè sigui tot menys feixuc i més soportable. Mª Carme, ets una gran persona i que la teva generossitat, dedicació i la teva capacitat d'entrega envers el teu germà, sigui ben aviat recompenssada.
Molts dels qui la vida els ha donat germans, ja voldríen tenir-ne una que fos com tú.
Felicitats per ser com ets i molta, molta
sort per en Raimon.
Mercè


Autor : Graciela Maria ( ARGENTINA ) (31-03-2008)
! Celebro que me han escrito, amigos¡

He dado con su pàgina, a traves de algun mensaje que dejaron en un libro de Visitas de alguna Web. que estuve visitando y los felicito sinceramente..

Este Power Point que me han enviado y que mucho agradezco, para nosotros parece un cuento de hadas... Vuestras costumbres no tienen ni parecido con las nuestras....Aqui ( en Argentina) todo es muy frio y lo que queda de tradición católica, va debilitandose muy lentamente.

La mayoria del pueblo no concurre a ninguna iglesia, mas bien, solo por la tradición concurren a la católica, pero en ocasiones muy especiales como los bautismos, comuniones o casamientos...luego, ni se recuerdan que existe.. en fin. Me parece que es mucho mejor como viven ustedes, son parte de algo y estan contenidos.

Mi abuela paterna nació en Andalucia, asi que me siento muy encariñada con vuestro pais mi sobrina (argentina) esta viviendo en Málaga con su esposo e hijito, hace muchos años.

Les mando un abrazo enorme y que Dios les bendiga ricamente...Graciela.
Autor : Graciela María (ARGENTINA) (28-03-2008)
Buenísimas las recetas...Las pondré en práctica en Argentina, mi país.

Qué hermoso cuando un negocio traspasa lo comercial para pasar a ser un gusto y un encuentro de amigos...Felicitaciones.

http://webs.uolsinectis.com.ar/vida-reflexion


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net