Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Ma. Pilar Roca i Ribot , Banyolas ( Girona ) (13-10-2003)
Amics,
Tot just ahir, el felicitar-me com sempre, vaig saber de l'existència d'aquesta Web, això es fantàstic, poder estar amb vosaltres una altra vegada. He recordat el meu primer Sant Tomàs d'Aquino, les trobades amb les meves amigues tot menjant una chocolate amb un crosant. O aquells petits dinars quan treballava a la Diputació amb el Sr. Salvador Carrera, i jo estava embarassada d'en Joan.
Portar-los ( en Joan i en Quim) a menjar un Suís, acompanyar als amics de fora de Girona, i mirar el vostre petit museu de fotos i testimonis de girona i començar a pensar amb els regals de Nadal tot sentint ( Úic com a la meva vida) com el meu número era cantat per la vostra ràdio.

Gràcies, tornaré a entrar a la vostra Web, que alhora és part de la meva història.


Autor : quimet (12-10-2003)
Sentat en un d'aquells tamborets vermells i sota vigilancia gegantina , vaig degustar la millor chocolata desfeta de la meva vida.... ¡felicitats!


Autor : La nena del sastre Soler. (12-10-2003)
Ja fa un any. 38 anys de la vida a Girona i quan vaig marxar, continuava fent las meves passejades per la ciutat perquè sabia que encara hi tenia un bocí de casa. Ara he de quedar amb algú, o m'he de buscar una bona excusa perquè em falta aquell racó on anar. Oi que m'enteneu?, però c'est la vie...tot passa i tot queda per sort a la memòria dels dolços records.


Autor : Jaume de Ortiz (11-10-2003)
He sapigut per L'Àngel de la Web de la vostra pàgina a Internet. Felicitats.


Autor : Josep Brugué i Dolors Puente , Flaça ( Girona ) (10-10-2003)
Avui ens hem enterat per mitjà del PUNT, de la vostra pàgina a internet.
Us felicitem per la vostra simpàtica iniciativa. Records i una abraçada dels vostres amics Josep i Dolors, i també de Lia i Martí, i de Joel i Minerva.
Flaçà, 10 d'octubre del 2003.


Autor : Pere Magrià Pou , Bescanó ( Girona ) (10-10-2003)
Rebeu la meva sincera felicitacio per les planes de la nova web. es realment fantàstica.
Molta salut i records desde Bescanó


Autor : magda ruiz - alvaro farroni , Girona (10-10-2003)
Els records de moments inolvidables al vostre costat, han sigut possible gràcies a la obertura del portal de la GRANJA MORA. enhorabona


Autor : Marta Puig i Ventura , Girona (09-10-2003)
Bona nit, M. Carme i Raimon!
Avui he sabut a can Folch de la Rambla que teniu pàgina web i m'ha faltat temps per entrar-hi. Genial! Que bé retrobar-vos així! Demà l'ensenyaré a l'Iu, que com tots, us troba a faltar molt. Encara pregunta que perquè vau tancar, que què feu ara, que si encara feu aquella carn arrebossada tan bona, que si encara teniu les fotos i els gegants i els pins i el ninot de l'exalcalde... I encara es pregunta perquè no vaig vendre la casa de la platja per comprar-vos la granja i així no haver-la de tancar! Una abraçada molt forta. Seguirem respirant una mica l'aire de casa vostra, ara cibernèticament...


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net