Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Maria Mercé Marca (GIRONA) (18-09-2007)
Hola Carme,

Els articles teus, si no s'en escapa algún, els llegeixo tots. El d'aquest noi Rodeja era colpidor i més quan me sembla que per desgràcia el vaig reconeixer. Monsita ( Sra,Rodeja) els noms dels germans, era molt bona clienta de la Mainada i encara que després ens hem vist poc, sempre quan ens hem trobat i havia una relació especial. Una germana l'he anat veient, quines desgràcies!
No ens hem de queixar mai ?
Bé sembla imposible.

Vosaltres con esteu ???? i la Granja ????
Una abraçada
m.m.m.


Autor : MAITE ROS (GIRONA) (07-09-2007)
Hola Carme,


Articles com el teu que has escrit al Diari de Girona, Consternació en el món del futbol fan que la gent pogui aturar-se un moment i reflexionar, cosa que en aquest món tant trepidant es fa poc.

M'imagino la gent llegint i fullejant les noticies fogasseres d'un diari, volent estar al corrent de tot el que passa al dia a dia, grans esdeveniments i petites coses, i trobar-se de cop amb un article que els atura, fa pensar i donar més valor a la seva propia vida i la dels éssers estimats.

Fins aviat
Maite


Autor : OLGA FERRER I FAURE (GIRONA) (25-08-2007)
Hola Carme i Raimon,

Com anem ??
Nosaltres ja ho estem posant tot en marxa ja que les vacances estan apunt d'acabar-se i dilluns vinent comencem tots a treballar. Aquest estiu ha estat però molt feliç per tots nosaltres. Tant el meu marit com jo hem aprovat les oposicions, ja soms fixes per sempre!! Estem molt contents. Hem estat a Suècia de viatge, un pais que ens ha encisat, on tota la gent era superben educada, tot molt net i polit, uns paisatges preciosos, i unes ciutats molt ben organitzades. Ens ho hem passat molt bé, el meu marit , jo i el nostre fillet Joan que ara te quatre anys que també ha vingut.

Moltes gràcies per el teu e-mail tan bonic !! M'ha agradat molt . Espero que vosaltres estigueu bé i si esteu delicadets de salut ja sabeu que us toca : Fer bondat !!!!
Una abraçada molt forta per tots dos i molts petons!!!!!
Fins el proper e-mail !!!!!

OLGA

P.D:Com trobo a faltar els suïsos tan deliciosos de CAN MORA !!!
Son inimitables !!!!!


Autor : Rita Pairoli ( GIRONA) (10-08-2007)
Benvolguts Raimon i Maria Carme,

Us agraim molt el vostre condol, que gràcies aquestes noves tecnologies ens han fet arribar avui mateix els de la funeraria Poch. No cal cap disculpa pel que fa a la vostre presencia, ja que estic segura que esterem en el vostre pensament.

Es molt maco que passats ja uns quans anys de esser al barri vell encara tinguem moments en els que ens podem recolçar. com recordareu la cel.lebració del bateig dels nostres primers dos fills va esser a casa vostre i encara avui ho hem recordat.
una abraçada i un peto i que us milloreu de salut.
Rita Pairoli i familia


Autor : AMICS DELS GEGANTS DE MATADEPERA (08-08-2007)
Benvolguts Raimon i Ma Carme,

Des d'aqui el nostre desig que us recupereu dels vostres problemes de salud.Apreciem moltissim el vostre escrit i no dubteu que li farem arribar al Llorenç, el qual encara es de la Colla i no cal dir que ès un geganter de primera.

Fins aviat i molts records a tots.

Enric
AMICS DELS GEGANTS DE MATADEPERA


Autor : Carme Soler Sala (05-08-2007)
Avui llegeixo al diari que l'Ajuntament es queda una perfumeria que ha tancat al carrer Ciutadants per a posar-hi oficines cara al públic. Quan van tenir ocasió no es va poder fer el mateix amb la Granja Mora. Quina llàstima...


Autor : Maria Rosa Salavedra i familia OLOT (GIRONA) (03-08-2007)
"Tracte acollidor amb professionals d'excepció, feren de la Granja Mora un lloc encisador".

El meu bon record de la granja no s'esborrarà mai i així ho he transmès a la meva família.


Autor : Mª Dolors Vilarrasa (GIRONA) (02-08-2007)
JA SOC AQUI ...................

Avui, diada de la Mª de Déu del Angels, vull intentar si us torno a " Bombardejar" el correo amb "mails".

Gràcies per tot el que heu pensat i recordat de mi,
El vostre suport ha sigut molt valuós.

No estic bé, però estic millor.

Una abraçada,

Mª Dolors


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net