Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Marta Puig i Ventura ( GIRONA) (30-06-2004)
Hola M. Came, hola Raimon, hola Girona!
Quin bé de déu de receptes de cuina! Quina salivera només de veure una altra vegada un suís fred -la meva passió-! No he trobat mai enlloc una xocolata i un cacau com els vostres. Ni compto trobar-los mai... ni que segueixi fil per randa la recepta, segur que no serà el mateix: no hi sereu vosaltres per fer-la petar mentre l'assaboreixo... I ara que ve l'estiu, recordo quan, M. Carme, obries la nevera i servies aquells gots llargs de llet preparada gairebé granisada... mmm! Moltes gràcies per les receptes i una abraçada molt forta!


Autor : Familia Font-Ramió Sant Julià de Ramis (GIRONA) (28-06-2004)
Benvolguts amics,
El gran esdeveniment ja s'ha fet realitat l'Aina ja està amb nosaltres.
Va arribar el 23 de juny a les 7:20 del mati i amb 2.890 kg.de pes.
És maca com la seva mare i trempada com el seu pare.
Petons i salutacions de part de la Lidia i l'Aina.
Per cert, L'Adrià, en Marc i jo, també us saludem.


Autor : M. Dolors Agulló Gruart . GIRONA (20-06-2004)
Benvolguts Raimon i M. Carme. Moltes gràcies per penjar les receptes de croquetes, sobretot de les de formatge. de ben segur que les farem i quedaran molt bones, però no tant com quan les fèieu vosaltres...!!!

M. Dolors


Autor : Clara Garcia Agulló, GIRONA (13-06-2004)
Benvolguts i sempre recordats M.Carme i Raimon:Tenim al nostre davant les exquisites receptes que la vostra generosa delicadesa rns transmet els qui vàrem tenir la sort de gaudir les delicies de la Granja Mora. Tingeu ben present, que encara que no sempre trobem el moment d'enviar-vos una carta o bé fer-vos una trucada us tenim sempre en ment.
També perquè al passar tan sovint per davant de l'eterna "Granja Mora " ho propicia. Quants records amaguen les seves pedres! Quantes hores d'alegries i angoixes silencien però n'han sigut testimonis per sempre! A mi personalment em recorda- en estar al carrer de la Cort Reial- i ben a prop de la seva seu- just on ara hi ha la perruquería- el lloc on varen néixer el meu estimat pare i els seus dos germans-al cel siguin-sent llavors botiga de queviures i drogueria que els seus pares-els meus avis-regentaven.
La grisa Girona que per molts només es vista des de l'òptica del folklore, del turime o d'un fred document històric és per a mi principalment misteri de poetes i de vivèncias amagades de noble i bells anhels.
Ara a l'estiu, quan segurament, tant la Clara com jo, tindrem més temps lliure per poder cuinar, tindrem el goig de poder retrobar-nos d'alguna manera amb vosaltres intentant fer algunes de les esmentades receptes vostres.Si tenim algun dubte farem us de les vostres indicacions i us trucarem. També ho farem per comunicar-vos si els resultats han sigut bons.
Agraint de tot cor el vostre encert i bon servei els nostres millors desigs de que paseu un bon estiu!!
Records d'en Joaquim
Una abraçada
M.Dolors i Clara


Autor : Mª Teresa Albertí i Ballescà (GIRONA) (05-06-2004)
Hola Carmeta i Raimon:

Avui he vist la vostre pàgina web, he escoltat les cançons de sempre i he disfrutat amb les fotografies de l'album. I també he fet el xafarder llegint els missatges que us han adreçat el pilonarro d'amics que teniu.
M'ha agradat molt, pero ja et trucaré qualsevol dia per poder xerrar molta mes estona. (i es mes facil).
Un petonàs.


Autor : jana ventura i munné , GIRONA (01-06-2004)
tinc 10 mesos i ja puc menjar torradetes de sta.teresa.gracies x la recepta ,que els pares m'en faran. petonets.
Soc filla d'en Pere Joan i l'Anna i sóc una de les pubilles de Can Barraqueta. Si que som de Girona i com ja et vaig donar la meva adreça, et donc les gràcies.
A les nits ja sommio amb les Torradetas que amb farà la mare.
Repeteixo Molts Petons


Autor : DOLORS FABREGAS I POCH , GIRONA (24-05-2004)
Hola amics, avui he pensat amb vosaltres, principalment amb tu M. Carme per veure que t'ha semblat el casament del príncep.
He entrat a la vostra pàgina web i m'ha fet molta il·lusió veure que hi heu posat receptes de cuina. Ja les he llegides i penso fer-les, principalment la vedella i les coques de sant Joan. Espero que esteu be de salut. Una abraçada molt forta


Autor : Carme Soler , BANYOLAS (09-05-2004)
Només faltaven les receptes per arrodonir la pàgina, però falta la recepta de les croquetes de pollastre que no les he menjat tan bones.


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net