Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Antoni Tarinas i Magda Pons, Calella de la Costa (30-07-2003)
Ens coneixem de quan venia al Conservatori a estudiar, però la relació més intensa va ser durant tots aquells freds mesos de desembre quan em trucaves " Toni, ja tinc la loteria ... " i veniem amb la Magda des de Calella per a recollir-la.
Gràcies per la vostra companyia, tracte i amistat que han estat, són i seran sempre sincers.
Us desitgem el millor.
Toni i Magda.


Autor : Jordi Carreras i Silvia Viñas, Barcelona (29-07-2003)
Hola Mª Carmen i Raimon:

Som gironins de tota la vida però el destí ens va portar a viure a Barcelona.

En primer lloc us volem desitjar el millor per a tots vosaltres i només comentar-vos que recordem i recordarem sempre amb nostàlgia els nostres anys prenen xocolata desfeta amb aquells croissants tan bons i les festes d'aniversari viscuts a la Granja Mora amb els nostres fills quan eren uns marrecs.

Us recordarem sempre !!

Jordi i Silvia


Autor : Marta Araus i Llompart , Girona (29-07-2003)
HOLA CARME I RAIMON !!!!
En primer lloc, moltes gràcies per felicitar-me avui que és el meu Sant i, ja veus, avui mateix ja m'he apuntat a navegar per la vostra pàgina web. Veig que hi ha molta "teca" i de mica en mica m'ho vull anar mirant. De moment, per ser el primer dia, només he fet una ullada molt ràpida i us vull felicitar per aquesta iniciativa. Crec que d'aquesta manera no perdem el contacte i encara que sigui virtualment, quan he obert aquesta pàgina, he enflairat un SUIS d'aquells que fa temps que no menjo.
Quan pugui llegir més detingudament aquesta web ja em tornaré a posar en contacte amb vosaltres.
Fins aviat!!!! Una ABRÁÇADA MOLT FORTA.


Autor : Carme Soler i Sala (29-07-2003)
Ara que he tingut més temps per a passejar-me per la vostra web, me n'adono que hi falten coses. Ja que ens hem quedat sense els requisits de les vostres vitrines, podrieu fer un apartat de receptes de cuina?
Per més que ho intenti, no crec que mai pugui igualar els bunyols, ni les croquetes, ni les "torrijas, ni els crespells...però crec que en Raimon ens podria fer aquest regal i aquest honor de compartir els seus secrets amb nosaltres, que la Ma Carme ja es dona en els seus llibres. O això o proposaria als amics i clients d'anar a casa vostra i en aquella inmensa terrassa amb vistes a tot Girona, montar unes tauletes i apa, Granja Mora per a les nits d'estiu...hehehe
Vinga guapos, petonets i res que us trobem a faltar. Ah i tot darrera el meu home, el belga us escriurà quatre ratlles també.


Autor : Ma.Mercè Gumbau i Reynalt, Girona (28-07-2003)
Benvolguts Carme i Raimon,
Acabo d'entrar a la vostra pàgina i he evocat molts moments entranyables i tantes persones amables...
Tant de bo que aquesta eina us ajudi a mantenir la il.lusió i a sentir-nos a prop.
A reveure,


Autor : Jordi Vilamitjana i Pujol. Girona (27-07-2003)
Maria Carme i Raimon,
Acabo d'apuntar-me a la memòria de l'ordinador (que ja és quasi la meva, també), l'adreça del vostre lloc web. Hi aniré a navegar cada vegada que vulgui tatuar-me de malenconia.
Aquest estiu xardorós i càlid en extrem, assedega d'allò més. Ni l'aigua, ni l'orxata, ni els puil·lànimes granissats de les terrasses de Girona, tots junts, sadollen tant la set com aquell superb granissat de llet merengada servit amb culleró i regalimant...
Ja veieu que el prodigi i la màgia de la virtualitat també es poden posar al servei d'un refresc a la barra i d'una història d'amistat que no res pot esborrar. M'alegra veure que no us rendiu i veure-us tan disposats a deixar-vos estimar.
Una abraçada


Autor : Edelweiss per els amics (27-07-2003)
Estimats Raimon i Mª Carme:
El meu nom es Edelweiss, Edel per als amics i tinc 27 anys acabats de fer, i tot i que no em coneixeiu. he parlat amb la Carme en alguna ocasió.... Si us plau, perdoneu la falta d'accents ja que tinc el teclat desconfigurat.

En segon lloc, abans de demanar-vos res, m'ha semblat millor llegir-me la historia de la GRANJA MORA. I he tingut la mateixa sensacio. Al parlar de la postguerra, de les ampolles de llet, de les dificultats ( un punt en comu amb les del meu avi), les inundacions ( l'avi en una ocasio va haver d'ajudar a algu en una d'elles ).

La veritat es que no he sigut client regular vostre, en alguna ocasio amb els pares, en altres sol. El que si que veia eran moltes fotos que em cridaven l'atencio, on es podia veure part de la historia de la meva ciutat,i semblava con si hagues estat sempre, i es quedes per sempre mes.No ha sigut aixi.

Un dia vaig passar per la granja i vaig veure que estava tancada, tot i no ser client em va fer llastima, sobretot despres d'haver parlat amb la Carme un dia despre de comprar-li un ima de nevera del Tarla, sortint de l'arxiu historic de la ciutat buscant informacio, on em varen recomanar fer una visita a la seva granja.Girona a perdut part de la seva historia, Girona a hores d'ara no es tan rica, ha perdut un dels peculiars indrets que la fan tan especial, m'encantaria haver sigut la signatura 1301! i que s'hagues transformat en una seu cultural.
Per acomiadar-me voldria donar les gracies i felicitar-los per la tasca de tots aquets anys, i l'enriquiment cultural de la ciutat de la que em sento tant orgullos de ser fill.
Moltes merces!
Atentament: Edel.


Autor : marc maso, Girona (27-07-2003)
hola som els geganters en marc i en carles, estem molt il.lusionats de poder compartir amb tots els gironins una nova manera de recordar una part de la nostra história de la ciutat, de la Granja Mora i de les tradicions.
Segur que tots el Gegants de Girona ho celebraran. Fins aviat.


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net