Libro de visitas (385 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Lourdes Mendoza ( GIRONA ) (08-09-2004)
Hola Mª Carme i Raimon.
Aquest mes d'agost he tingut temps de llegir el llibre que tan amablement tu Mª Carme vares tenir la gentilesa de regalar-me "El meu pare patia la malaltia d'Alzeimer".
Abans de llegir aquest llibre ja sabia que ereu dues persones meravelloses i ara no tinc calificatiu per dir-vos.
El llibre m'ha deixat impresionada. El que vareu fer per els vostres pares, aquestes dues persones que tant estimave-ho i que continueu estimant. Teniu un cor tant gran, que no hi ha paraules per dir.
Ús desitjo tot el millor i m'agradaria de tot cor que ús recuperesiu de les vostres doléncies. Una fortíssima abraçada.


Autor : ANNA LLORCA ( GIRONA ) (08-09-2004)
Estimada amiga:
Vos no em coneixeu però jo a vos si.

L'admiro i la segueixu, m'ha agradat fins el punt de fer-me venir llàgrimas als ulls " La Girona que jo estimo ".

La seva visío es comparable , penso a la visío de Proost, amb Combray.

Gràcies per ser aixis


Autor : Sor Pilar León "Filles de la Caritat " GIRONA (05-09-2004)
Muy querida familia,
Esta tarde que tengo un poquito de tiempo he querido mirar vuestras recetas y no hay manera de poder entrar por eso con todo cariño os mando saludos de toda la Comunidad, deseando al mismo tiempo vayais mejorando de vuestras dolencias.
Un abrazo cariñoso


Autor : Soc l'avia Teresina Casademont, ( BESCANO-GIRONA ) (01-09-2004)
Hola macos: Per fi us hem trobat a l'internet i ens ha encantat la vostre página. Tinc totes les vostres receptes impreses i començaré a practicar desde ara mateix. M.Carme ja et trucaré per teléfon, ja que a mi encara em va molt gran aixó de l'internet. Repasar la història de la Granja Mora, m'ha emocionat. He reviscut vells temps, ja que m'en sento part integrant d'aquell barri, d'aquella gent tant maca com els vostres pares i vosaltres. L'història de la Granja Mora es part important de l'història de Girona.
Una molt forta abraçada.
Teresina Casademont


Autor : Maite Ros i Mora ( GIRONA ) (05-08-2004)
Hola cosinets!
He estat consultant les vostres receptes i m'han vingut records d'infantesa, quan assaboria aquests plats i llaminadures a casa vostre. En prenc bona nota per deleitar als meus amb els sabors tant bons que recordo.
Una abraçada.


Autor : Jaume Cabanyes Rubió (28-07-2004)
Fa un any -el 24-07-2004- us deia que, amb l'encert de la pàgina web, qui no hagués tingut la sort de coneixer "La Granja Mora" fisicament, almenys ho podria fer virtualment. A partir d'ara, a més ens farà venir al record els seus olors i els seus sabors. Alguns -de ben segur- no només ens quedarem en el record, sinó que els experimentarem de nou, tot posant en pràctica les receptes.

Salut per a tots!


Autor : Carme de Girona " La nena Soler " (23-07-2004)
Avui menjarem les patates amb bacallà. Les he tastat i diuen "cómeme, cómeme ". Gràcies per uns tastets tan bons. Aquest estiu seré un xef de primera! Potser al vespre m'animo a fer les torrijas a veure si als nens belgues els agraden. Ja us diré el resultat. Bon cap de setmana.


Autor : FAMILIA HORS (GIRONA) (18-07-2004)
NOS HA GUSTADO MUCHO VERNOS EN TUS RECUERDOS QUE PARA NOSOTROS TAMBIÉN SON INOLVIDABLES.
ME ACUERDO QUE CUANDO ERA PEQUEÑA MI PADRE NOS OBSEQUIAVA LLEVANDONOS A MERENDAR AQUELLA GRANJA TAN POPULAR, LLENA DE MESAS DE MARMOL Y CON UNA BARRA QUE SE VENDIA LECHE A GRANEL. SIEMPRE OS LLEVAMOS EN NUESTRO RECUERDO CON MUCHO CARIÑO.

MARIA LUISA ALVAREZ.


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net