Libro de visitas (381 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : Anna Palet i Vilaplana (Figueres) (10-01-2006)
Quina il·lusió trobar la vostra pàgina web!!!
Recordo moltíssim el vostre local, sempre trobava un moment per acostar-mi: Als matins amb la Sandra Codina a esmorzar, quan sortia del conservatori, o més tard quan vaig entrar a treballar a Pere Quera... Ara de tant en tant quan passo per davant la granja tancada me la quedo mirant i un munt de records em visiten! fins hi tot a vegades em sembla sentir aquella olor dolça de la xocolata...
Espero que estigueu be, una forta abraçada!


Autor : Glòria Torrent , Palafrugell (Girona) (31-12-2005)
Hola M. Carme i Raimon, torno a ser la Glòria.

M. Carme et demano disculpes per no haver-me posat en contacte abans.Uns dies després de la teva trucada vam tenir uns problemes familiars.Vaig buscar la fotografia del nen i jo a la Granja Mora però no puc scanejar-la surt fatal.Mai no havia pensat tant en vosaltres com aquest últim mes(cada dia entrava a la web i sortia sense escriure res) em fa molt de respecte això de escriure .

Vaig llegir l'article que vas escriure sobre el Sr. Dalmau (a.c.s.) em va agradar molt.

Apa, el que ja he dit en l'anterior missatge:els millors desitjos pel 2006 i per sempre i demano a la M.Carme que escrigui molt i molt.

Els temps passats a la GRANJA MORA van ser de pau i amistat. Gràcies.Glòria.


Autor : TONI I MAGDA , CALELLA DE LA COSTA (11-12-2005)
Hola Raimon i Ma Carme,

Tant la Magda com jo esperem que hagiu passat un bon any i que això continui molts anys més.

Tot i que el nostre contacte es reduiex a felicitar-nos el nadal i l'any nou per correo electrònic, ho fem molt sincerement, ja que l'amistad que ens uneix és de debò i amb records molt grats i simpàtics.

Esperem que aquestes festes les passeu el millor posible i que l'any nou sigui per vosaltres ben pròsper.

Una abraçada d'en Toni i la Magda


Autor : Mariona , CASSA de la Selva ( Girona ) (13-11-2005)
Hola bons amics.
Desde fa molt de temps en vida dels vostres pares era una fervent clienta.Dons cada vegada que esperaba un fill i baixaba a Girona os feia una visita,varen se moltes i molt agradables,quins entrepans,bonissims,quina nata,deliciosa,no hen parlem de las torredetes de Sta Teresa,per llaparse als dits i com tot aixo d'altres llaminadures fetes am tot l'amor.Ja fa molts d'anys tans com 33 i queda un bonic i dolç record.Pero trobem a falta la GRANJA MORA.
La vida passa massa depresa.
Mariona Cassa de la Selva


Autor : Josep M Planella i Giralt, Igualada i Girona (13-11-2005)
Primer de tot felicitar-vos per tot el que representeu a Girona. Soc un admirador vostra, gironí 100x100 encara que estic visquen entre Igualada i Girona actualment.

Tinc moltes coses que em passen per el cap de fa temps repecta a la Granja Mora. Tinc una empresa que es dedica a organitzar esdeveniments a més d'agradar-me implicar en actes socials.

Aquest e-mail l'envio referent a un escrit vostre que vaig veure sobre el músic Xavier Cugat. Sempre he sentit una admiració per aquest personatge es per això que voldria posar-me a la vostra disposició per si us puc ajudar amb alguna cosa.

Atentament
Josep M Planella i Giralt


Autor : Maria Baro Ministral , MEXICO (30-10-2005)
HOLA RAIMON I MA. CARME

Moltissimes gràcies per fer-me arribar un troç de LA GIRONA ESTIMADA aquí tan lluny, a l'altre costat de l'Atlantic... sempre fa il.lusió que t'ho recordin.

Aquí els dies de les Fires cel.lebren moltissim EL DIA DE MUERTOS, però d'una manera alegre i amb molt d'entusiame, els cementiris son plens, arreglen les tombes, porten flors, canten, menjen, beuen, pasan allà el dia con si fessim el aniversari de la mort del ésser estimat...,es curiòs, no se si es la fe que tenen però ho fant amb alegria i això reconforta, perquè t'ensenyen a veure-ho d'una manera diferent.

Aquest dia de Sant Narcís es va morir la mare de la meva amiga de tota la vida, la Isabel Bosch, va ser de sobte i em va doldre molt i més en la distància, sense poder acompanyar-la. La mare i les meves germanes varen estar alo seu costat i se que sempre son una gran representació. Ja sabeu que la Mare Baró ens ha ensenyat a estimar al proxim de lluny o aprop...

Una abraçada,
MARIA BARO, la d'america !!!


Autor : SANDRA CODINA SANCHEZ ( GIRONA) (29-10-2005)
Hola família:
M'ha fet molta il.lusio rebre aquest e-mail, la veritat es que Girona s'ha perdut una granja amb un carinyo i una tradició espectacular.

Sembla que unes fires sense la Granja Mora, i falti quelcom, però el mes important es que a dins del nostre cor perdurará tota la vida mentres hi hagi gent que la recordi.

Moltes gràcies i no oblideu que encara que no en veiem, us porto a dins meu.

Una abraçada amb tot el meu amor cap a tos dos !!!


Autor : Ramon Guitó i Pons VILOVI D'ONYAR ( Girona) (22-09-2005)
Acabo d'entrar a la vostra pàgina. És reconfortant veure que encara hi ha persones que estimen el seu passat i n'estan orgullosos. També d'aquesta manera es fa País. Sí, senyor!
Algun dia d'aquests m'agradarà conèixer-vos.


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net