Libro de visitas (408 mensajes)
Yo también deseo participar y escribir

Autor : CARME GIMENEZ LOPEZ ( BARCELONA ) (16-07-2007)
Estimats,

Primer de tot moltes felicitats Mª Carme, no m'habia adonat que era tant proper el dia del nostre Sant. m'agradat molt rebre els vostres escrits, moltes gràcies.

Doncs, soc de Barcelona i tinc 49 anys, m'agrada molt la cuina i va ser per aquest motiu que un bon dia us vaig trobar, estic encantada que fos axí, vull probar de fer algunes de les receptes que teniu a la vostre pag. web.

Us sembla que no es un bon regal la vostra pàg. web, a part de les receptes, tots els bons sentiments, tendressa, amistad, sensibilitat, això es el que jo vaig rebre quan vaig llegir la vostra pàg, es per això que en vaig emocionar molt, perquè semblava que us coneixia.

Perdoneu si faig faltes en català, no se molt bé escriure.

Cuideu-se'n molt y rebeu tot el meu respecte i estimació.

Petonets

Carme


Autor : CARME GIMENEZ LOPEZ ( BARCELONA) (13-07-2007)
Estimats Raimón i Mª Carme,
Vaig descobrir aquesta pàgina fa un parell d'anys, el primer que vaig llegir va ser les receptes ja que m'agrada molt cuinar, desprès la resta d'informació.
No he tingut la sort de conéixer la GRANJA MORA ni tampoc a vosaltres.
Tan sols us volia escriure per felicitar-vos, perque sou unes persones entranyables. Llegir la vostra historia m'ha fet emocionarme en molts moments.
Gràcies per haber fet aquesta pàgina i per les vostres receptes.
MOLTS PETONS


Autor : Joana ( GIRONA ) (02-07-2007)
Hola Ma Carme com anem?

Jo ja torno a ser aqui, una setmana no dòna per massa, però m'ha anat molt bé. He pogut fer de taxista i el que fes falta sense haver d'anar estressada.

Noia, tu i l'alcalde sou els cronistes oficials de Girona i le seva gent. Altres periodistas que parlin dels temps passats, perquè el present ja us ocupeu vosaltres, vaja parell esteu fets. M'agrada.Penso què diran, què diran i llegeixo i llegeixo fins el final.

Records i una abraçada.


Autor : SALVADOR CONSTANS ( SANT CUGAT DEL VALLES) Tennessee, USA (22-05-2007)
Benvolguts:

Us escric des de Tennessee, USA, he trobat la vostra pagina, he recordat altres temps i us agraeixo possar les vostres receptes a dispossició de tothom.

Com deia aquell GIRONA m'enamora i la GRANJA MORA m'emociona!


Autor : DAVID & FAMILIA (GIRONA) (03-05-2007)
Hola...Molt bon dia!!!!

Ja vam rebre la vostre súper-mega-hiper-fantástica presentació en power point..
Moltes felicitats!!! ja sou uns grans esperts!!! Ah!! I amb música i tot!!!
Moltes gràcies ens ha agradat molt.

Per cert, ahir vaig anar al Pitsch & Put de Fornells, dons estic fent un curset de golf i ahir tocava anar a Fornells.
Just davant de l'esglesia em vaig adonar qie hi havia la GRANJA MORA
(ja no me'n recordava, dons no hi passo mai per alla.)

Resulta que el "cursillo" es va suspendre per manca de gent de par nostra del curs,per massificació per la gent qui havia i sobre tot per la pluja que va caure, llavors vaig aprofitar i vaig anar a esmorzar a la GRANJA MORA de Fornells.

Res, només comentar-vos-ho, dons en va agradar trobar-hi una sèrie d'elements caracteristics de la VOSTRA GRANJA MORA, la barra,alguna nevera, la caixa dels diners,quadres etc.etc..

Hi havia un noi que recordava haver vist en algun lloc i amb ell, una noia, la qual em va servir i a la que li vaig preguntar si éreu familiars..! i de una forma una mica seca, em va dir que el seu marit era familiar vostre, ja está . Bé potser ahir no tenia el dia..- per els que estavem acostumats a anar a la GRANJA MORA de GIRONA... anar a Fornells... dons que vols que digui, no son com vosaltres, ni amables, ni simpatics i menys carinyosos, això si els elements que hi vaig trobar em varen recordar la VOSTRA GRANJA MORA.. allò si que era una institució, un bon lloc, però que hi farem.... la vida es la vida.

Petons i abraçades als 2!!! de part de toooota la família.

DAVIDAutor : Familia Sagristà-Marti ( SANT POL ) (26-04-2007)
Apreciats Carme i Raimon.

Lo que ens vau enviar l'altre dia per correu. va ser sens dubte la felicitació més especial que hem rebut mai per Sant Jordi. Hem trobat molt encertada la
composició d'aquest video, tant per les espectaculars imatges com per la música tan emotiva.
Girona no és el mateix sense la GRANJA MORA. Però almenys ens queda un record inesborrable.

Amb la nostra més sincera amistat,
familia Sagristà-Marti ( Sant Pol )

Jordi i Monserrat
Jordi i Maria del Mar


Autor : Joaquim ( GIRONA) (22-12-2006)
Benvolguts amics,

Hem llegit amb emoció la vostra felicitació, per fi ha arribat una felicitació amb un veritable sentit del NADAL més enllà del consumisme. Aquest és l'auténtic NADAL, el que celebrem el naixement de l'infant fill de Maria.

A mi particularment, m'emociona rebre la salutació del meu REI NEGRE, a qui tanta amistat li profeso. Mlagrat que l'estat de salut de tots plegats no és el millor, us volem desitjar un BON NADAL, cristià, que la pau ens acompany, i tant de bo que la resta de l'any no oblidesim el misatge de la pau de Jesús i que les nostres vides i les dels que ens envolten es converteissin en un perpetu NADAL. No n'hia prou en celebrar el naixement de Jesús, l'hauriem de portar sempre dins el nostre cor.

Des de l'amistat més profunda us volem desitjar

BONES FESTES DE NADAL I MILLOR ANY 2007

Quim , Irene i Anna


Autor : Santi Garcia - Sant Feliu de Guixols (27-10-2006)
No em coneixe-ho. A Girona, temps enrrera, només s'hi anava al metge o a comprar quelcom especial que al poble no hi era. Amb la meva muller, la Carmen, quand veníem a Girona veniem a esmorçar o berenar a la GRANJA MORA, a casa vostra. Aixó ho teniem molt present. Sempre, o quasi, era el suis fred el que demanavem. Ara amb les vostres receptes a l'abast de tothom, deixe-ho un llegat viu de la GRANJA MORA.
Gracies¡¡¡¡¡


Archivo de fotografías Granja Mora y Jordi S.Carrera
Aviso Legal Diseño y producción 3V2.net